Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Σοκ στη Βαλύρα: 85χρονος διέθετε ολόκληρο πολεμικό οπλοστάσιο!!!

Σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ο κάτοχος του οπλισμού αυτού πιθανότατα τα είχε ως συλλογή, μη γνωρίζοντας το γράμμα του νόμου.
Έτοιμος για... πόλεμο ήταν ένας ηλικιωμένος που είχε μετατρέψει σε αποθήκη παράνομου οπλισμού την κατοικία του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία! 
Μάλιστα, εκτός από πυροβόλα και κυνηγετικά όπλα, είχε στην κατοχή του ακόμη και χειροβομβίδες!
Οι αστυνομικοί του τμήματος Οιχαλίας, που δέχθηκαν πληροφορίες για...
την ύπαρξη του οπλοστασίου, έκαναν αιφνιδιαστική επιχείρηση για έρευνα στο σπίτι του 85χρονου και κατά την διάρκειά της κατέσχεσαν δυο χειροβομβίδες, δυο πιστόλια, τέσσερα κυνηγετικά όπλα για τα οποία ο ηλικιωμένος δεν διέθετε άδειες κατοχής, δυο ξίφη και 255 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
Ο 85χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Αφού του ασκήθηκε η αντίστοιχη δίωξη, αφέθηκε ελεύθερος λόγω της προχωρημένης ηλικίας του. Ωστόσο η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η προέλευση των όπλων, ενώ τα πιστόλια εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: