Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Σενάριο στον Παράδεισο της Μεσσηνίας...!!!

Σχετική εικόνα
Εργαστήριο σεναριογραφίας στην Costa Navarino προσφέρει στους συμμετέχοντες μαθήματα τεχνικής της, νέες οπτικές και μια πλατφόρμα για την πληρέστερη αξιοποίηση του υλικού τους.
Ανερχόμενοι κινηματογραφιστές από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ισπανία, την Ιταλία και την Πορτογαλία λαμβάνουν μέρος στο 2o Εργαστήριο Σεναριογραφίας για Χώρες της Μεσογείου που συνδιοργανώνουν η ελληνική εταιρεία παραγωγής Faliro House του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου και το Sundance Mediterranean Screenwriters Workshop από τη Δευτέρα 3 ως και την Κυριακή 9 Ιουλίου στην Costa Navarino της Μεσσηνίας.
 
Πρόκειται για εντατικό Εργαστήριο Σεναριογραφίας για έργα μεγάλου μήκους και απευθύνεται σε νέους δημιουργούς οι οποίοι αποκτούν την ευκαιρία να δουλέψουν σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την καινοτομία και το δημιουργικό ρίσκο.
Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι τρεις από τους κινηματογραφιστές που λαμβάνουν μέρος στο Εργαστήριο είναι Ελληνες και ένας είναι Κύπριος. Αναλυτικότερα οι επιλεγμένοι σεναριογράφοι και τα σχέδιά τους:
Δάφνη Χαιρετάκη – We kiss in dark nightclubs and I explain (Eλλάδα)
Η ιστορία του σεναρίου της αφορά μία μέρα στη ζωή δύο νεαρών κοριτσιών που περιπλανιούνται στους δρόμους της Αθήνας, σκορπίζοντας το χάος. Η Δ. Χαιρετάκη αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Παρισιού 8 Saint-Denis και από το Fresnoy, National Studio of Contemporary Arts.

Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: