Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Καλλιεργούσε χασίς μέσα στις ντοματιές για ιδιοκατανάλωση!

Αποτέλεσμα εικόνας για χασίς μεσα στισ ντοματιεσ
Οριστικά έπαψε χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων την ποινική δίωξη σε βάρος ενός 57χρονου Νησιώτη, αφού μετέτρεψε σε πλημμέλημα την καλλιέργεια 5 δέντρων χασίς, για αποκλειστικά δική του χρήση, ενώ πρωτόδικα ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή και την αναγνώριση ελαφρυντικού. 
Ο κατηγορούμενος, όπως είπε στη δίκη ο αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, είχε φυτέψει τα 5 δέντρα ανάμεσα στις ντοματιές του, σε ένα χτήμα του στη θέση "Κουμαριές", έξω από τη Μεσσήνη.
Δέχονταν έτσι όλη την περιποίηση και το συχνό πότισμα των ντοματιών, και όταν αυτές ξεράθηκαν τα χασισόδεντρα είχαν γίνει τέτοια θηρία (ο αστυνομικός εκτίμησε ότι θα έβγαζε από 1 κιλό χασίς το καθένα) που δεν μπορούσαν να κρυφτούν. Κάποιος περαστικός τα είδε και ο Νησιώτης προδόθηκε. Επιπλέον, σε ένα σπιτάκι στο χτήμα οι αστυνομικοί βρήκαν ένα τσιγαριλίκι χασίς 1,6 γραμ. και 2,7 γραμ. της ίδιας ναρκωτικής ουσίας. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος ούτε είχε ενοχλήσει ποτέ τους αστυνομικούς, αλλά ούτε είχε ζυγαριά ή υπήρχαν πληροφορίες ότι πωλούσε. Ο ίδιος στην απολογία του παραδέχτηκε ότι κάπνιζε χασίς και χρειαζόταν 5-6 τσιγάρα την ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: