Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Κοιμητήριο Βαλύρας:Βανδαλισμός σε τάφο νεκρού και προσβολή της μνήμης του για δεύτερη φορά!!!

Βάνδαλοι ξέσπασαν για άλλη μια φορά στον τάφο του βετεράνου και ήρωα του Β! παγκοσμίου πολέμου,Ερρίκου Λινάρδου, και έσπασαν κάποια σημεία, μεταξύ αυτών και την από πορσελάνη φτιαγμένη φωτογραφία του η οποία βρέθηκε κάτω από το μνήμα. Την ψυχολογία αυτού ή αυτών που προέβησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη, μόνο ένας ψυχίατρος μπορεί να αναλύσει και να μας την περιγράψει. Σε κάθε περίπτωση η πράξη αυτή είναι ποινικά κολάσιμη και τιμωρείται από τον νόμο.
<<Βανδαλισμός και προσβολή  νεκρού:Άρθρο 365. Προσβολή της μνήμης νεκρού. Όποιος προσβάλλει τη μνήμη νεκρού με βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση ή με συκοφαντική δυσφήμηση (άρθρ. 363) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών.>>Για τον Ερρίκο Λινάρδο, ένα φιλήσυχο άνθρωπο, όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο, γιατί δεν είχε κάνει κακό ποτέ και ούτε είχε παρεξηγηθεί με κανέναν. ''Ο Ερρίκος ο καλός ο άνθρωπος''  έλεγαν όλοι, και αυτά τα γράφω όχι γιατί ήταν πατέρας μου, αλλά γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είχε τσακωθεί ποτέ με κανέναν και όσοι του έτειναν χείρα βοηθείας, την έδινε απλόχερα. 


ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ ΠΟΤΈ ΝΑ ΤΟ ΧΩΡΈΣΕΙ  ΑΝΘΡΏΠΙΝΟΣ ΝΟΎΣ !!!
Η πρώτη φορά της φρικαλέας και ψυχικά ανώμαλης πράξης των ιδίων;;; υπανθρώπων, ήταν πριν λίγα χρόνια, όταν έπιασαν το σκυλάκι μας και πήγαν και το κατέσφαξαν επάνω στην μαρμάρινη πλάκα του μνήματος, που βάφτηκε κόκκινο!!!
Εδώ μιλάμε για ένα κοκτέϊλ σχιζοφρένειας, κακίας, ψυχικής ανωμαλίας, διαστροφής  κ.λ.π που σε κάνει να λες: ''Ο Θεός έκανε λάθος και τους έδωσε σχήμα ανθρώπου''. 

ΣΤΑ ΊΧΝΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΏΝ...
Η Αστυνομία, μετά από μηνυτήρια αναφορά, αναμένεται να κάνει σωστά την δουλειά της. Παράλληλα έχει τοποθετηθεί αδιάβροχη μικροκάμερα που καταγράφει κάθε τι που πλησιάζει το μνήμα. 
Δεν έχω αισθήματα κακίας μέσα μου για τους δράστες αλλά πρέπει να εντοπισθούν για να πάψουν τέτοια  γεγονότα να μας πληγώνουν για τους ανθρώπους μας που έχουν φύγει για πάντα από αυτόν τον κόσμο.

Ι.Ε.Λ





 Η τιμητική διάκριση και αναγνώριση από την Ελληνική πολιτεία 



    Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία του Ερρίκου Λινάρδου στους παρακάτω συνδέσμους:


Δεν υπάρχουν σχόλια: