Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκίνησε η μετακόμιση της Διεύθυνσης Μεταφορών Μεσσηνίας

Ξεκινά σήμερα η μετακόμιση της Διεύθυνσης Μεταφορών Μεσσηνίας
Από σήμερα ξεκίνησε η μετακόμιση της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας στο Διοικητήριο Μεσσηνίας και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 9 Οκτωβρίου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχει ανακοινωθεί, σήμερα το μεσημέρι αρχίζει η μεταφορά του εξοπλισμού της αίθουσας θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών.
 
Μεθαύριο Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι ξεκινάει η μεταφορά του τμήματος Αδειών Οδήγησης. Το τμήμα αυτό (Αδειών Οδήγησης) επί της οδού Σαλαμίνος 8, από τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 του μήνα, θα υπολειτουργεί (θα υπάρχει μία θέση on-line στο 2ο όροφο), λόγω της μεταφοράς.

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου οι θεωρητικές εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών θα διενεργηθούν κανονικά στη νέα θέση της υπηρεσίας, στον 1ο όροφο του Διοικητηρίου.

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, από τη 1 το μεσημέρι αρχίζει η μεταφορά του Τμήματος Αδειών Κυκλοφορίας και του Τεχνικού Τμήματος. Η Γραμματεία (Πρωτόκολλο) της Διεύθυνσης Μεταφορών θα λειτουργεί στην οδό Σαλαμίνος έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.  

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου προβλέπεται διακοπή του on-line συστήματος των Τμημάτων Αδειών Κυκλοφορίας και Αδειών Οδήγησης, η οποία εκτιμάται ότι θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου προβλέπεται η πλήρης λειτουργία της Διεύθυνσης Μεταφορών στο Διοικητήριο.

Επειδή η υπηρεσία θα υπολειτουργήσει λόγω της μετακόμισης, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες πρέπει να προσέλθουν για τη διεκπεραίωση των επειγουσών υποθέσεών τους: α) στο Τμήμα Αδειών Οδήγησης (διπλώματα) έως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, και β) στο Τμήμα Αδειών Κυκλοφορίας έως την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Για αρκετές διαδικασίες, αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Μεταφορών (ιδιαίτερα ανανεώσεις διπλωμάτων οδήγησης και μεταβιβάσεις οχημάτων), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στα κατά τόπους ΚΕΠ.

Από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου οι επιθεωρήσεις - επανέλεγχοι οχημάτων θα πραγματοποιούνται στο δημόσιο ΚΤΕΟ, στη Μεσσήνη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 27213 65118.

Δεν υπάρχουν σχόλια: