Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Καλαμάτα: Άφαντος ο Βούλγαρος βιαστής ανήλικης - Καταδικάστηκε ερήμην!

Μεσσηνία: Άφαντος ο Βούλγαρος βιαστής ανήλικης  - Καταδικάστηκε ερήμηνΟ 43χρονος αναζητείται ως φυγόποινος
Το περιστατικό είχε γίνει το 2012 στα Φιλιατρά - Ο 43χρονος διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις με τον πατέρα της 13χρονης κοπέλας
Λίγο πριν απολογηθεί στον ανακριτή είχε εξαφανιστεί ένας 43χρονος Βούλγαρος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό και την αποπλάνηση μιας 13χρονης μαθήτριας, που είχε γίνει το 2012 στα Φιλιατρά. Και ενώ η ενήλικη -πλέον- κοπέλα εξακολουθεί να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, ο αλλοδαπός που της κατέστρεψε τη ζωή καταδικάστηκε ερήμην σε κάθειρξη 19 ετών.


Ο 43χρονος διατηρούσε στενές φιλικές σχέσεις με τον πατέρα της κοπέλας που του είχε εμπιστοσύνη, καθώς είναι ομοεθνείς του κατοικούσαν στην ίδια περιοχή. Στις 20 Σεπτεμβρίου του 2012, ο δράστης συνάντησε την 13χρονη στον δρόμο και την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του για να της δώσει κάποια ρούχα. Μόλις έφτασαν, της έσκισε την μπλούζα και άρχισε να τη φιλάει, παρά την αντίσταση που προέβαλε. Μάλιστα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, χτύπησε το κορίτσι ρίχνοντάς το στο κρεβάτι, της έβγαλε τα υπόλοιπα ρούχα και το βίασε!

Η ανήλικη τον κλώτσησε στα γεννητικά όργανα και κατάφερε να του ξεφύγει, αλλά πέρασαν δέκα ημέρες ώσπου να αποκαλύψει στους γονείς της τι συνέβη. Μόλις το έκανε,  ο πατέρας, η μητέρα και δύο ξαδέλφια της οδήγησαν τον 43χρονο σε έναν σκουπιδότοπο και τον χτύπησαν αλύπητα σε όλο του το σώμα με γροθιές, κλωτσιές και ένα καδρόνι! Έπειτα, τον παρέδωσαν στο αστυνομικό τμήμα.

Όσο η υπόθεση βρισκόταν στο στάδιο της κύριας ανάκρισης, ο Βούλγαρος βρήκε ευκαιρία να εξαφανιστεί. Η υπόθεση εκδικάστηκε τώρα εν τη απουσία του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας, που του επέβαλε ποινή κάθειρξης 14 ετών για τον βιασμό και δέκα ετών για την αποπλάνηση, που κατά συγχώνευση μειώθηκε στα 19 χρόνια. Ο 43χρονος αναζητείται ως φυγόποινος, ενώ το θύμα του πέρασε δύσκολα χρόνια καθώς υπέφερε από διαταραχή μετατραυματικού στρες σύμφωνα με την ψυχολόγο που την εξέτασε.

Μάνος Τσαγκαράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: