Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Καλαμάτα: Τρία χρόνια φυλάκιση στον... μεθυσμένο που χάιδευε κοριτσάκι 5,5 χρόνων!!!

Μεσσηνία: Τρία χρόνια φυλάκιση στον... μεθυσμένο που χάιδευε κοριτσάκι 5,5 χρόνων
Το δικαστήριο, αναγνώρισε στον κατηγορούμενο μειωμένο καταλογισμό, γιατί ήταν τόσο μεθυσμένος που όταν έπεσε στο κρεβάτι νόμισε ότι... χάιδευε την σύντροφό του! 
Σε 3 χρόνια φυλάκιση με αναστολή και τα ελαφρυντικά της ειλικρινούς μεταμέλειας και της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς, καταδικάστηκε ένας 38χρονος αλλοδαπός από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Καλαμάτας, κατηγορούμενος για αποπλάνηση της 5,5 χρόνων κόρης της συντρόφου του.
 
Το δικαστήριο, όπως έκανε και πρωτόδικα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κυπαρισσίας, αναγνώρισε στον κατηγορούμενο μειωμένο καταλογισμό, γιατί ήταν τόσο μεθυσμένος που όταν έπεσε στο κρεβάτι νόμισε ότι... χάιδευε την σύντροφό του. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ιστότοπος eleftheriaonline.gr σχετικά με τις μαρτυρικές καταθέσεις που έγιναν χθες στη δίκη (εκδικάστηκε κεκλεισμένων των θυρών), το 2007 ο κατηγορούμενος γύρισε στο σπίτι όπου συζούσαν με την μητέρα του κοριτσιού -το οποίο η γυναίκα είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο και τότε ήταν 5,5 στα 6- έχοντας πιει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Εκείνο το βράδυ ο δράστης είχε βγει με τον αδερφό του και διασκέδαζαν μέχρι το πρωί. Η μητέρα και σύντροφος του κατηγορούμενου, έμεινε σπίτι και έπεσε για ύπνο μαζί με τη μικρή στο κρεβάτι του ζευγαριού. 

Στο κρεβάτι του κοριτσιού θα κοιμότανε ο φιλοξενούμενος και η γυναίκα πήρε το κορίτσι να κοιμηθεί μαζί τους στη μέση. Ο κατηγορούμενος από το πολύ μεθύσι φέρεται ότι δεν κατάλαβε ότι το κορμί που άγγιξε δίπλα του ήταν της μικρής και άρχισε να την χαϊδεύει, ενώ εκσπερμάτισε. Η γυναίκα μέσα στον ύπνο της αισθάνθηκε μια υγρασία και νόμισε πως η μικρή κατούρησε στο κρεβάτι, κι έτσι ξύπνησε. Όταν δε συνειδητοποίησε τι έχει γίνει, άρχισε να τον βαράει με ό,τι έβρισκε μπροστά της, αλλά -όπως είπε σύμφωνα με πληροφορίες και στην κατάθεσή της χθες στο δικαστήριο- ο σύντροφός της δεν καταλάβαινε γιατί τον χτυπούσε και την ρωτούσε ξαφνιασμένος "Γιατί; Τι έκανα;". Η μητέρα όμως δεν του έδωσε κανένα περιθώριο για εξηγήσεις, έντυσε το παιδί και πήγε αμέσως και τον κατήγγειλε. 

Ο ίδιος στην απολογία του -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- ισχυρίστηκε ότι δεν κατάλαβε τίποτα, και πως ούτε καν θυμάται το τι έγινε, παρά μόνο ότι ξύπνησε επειδή η σύντροφός του του πέταγε πράγματα στο κεφάλι. 

Εν τω μεταξύ, όπως προέκυψε από τη χθεσινή αποδεικτική διαδικασία, το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα και δεν ξύπνησε, κι ούτε το είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Μάλιστα, το κορίτσι έχει τώρα μεγαλώσει και τον φωνάζει "πατέρα", αφού το ζευγάρι αργότερα παντρεύτηκε και έκαναν μαζί και παιδί. 

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: