Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Αποκλειστικό!!! Στην Ιθώμη κρύβεται ο Σώρρας-Τον είδαμε!!!

Ένας νεαρός βοσκός ο οποίος έβγαλε τα πρόβατά του πατέρα του για βοσκή σήμερα το πρωί στην ανατολική πλευρά του όρους Ιθώμη, κοντά στον οικισμό Κροντηρέ, αντιλήφθηκε ένα αυτοκίνητο τροχόσπιτο το οποίο ήταν παρκαρισμένο κοντά στην πέτρινη βρύση. 
Πλησίασε προσεκτικά και προσπαθούσε να δει αν υπήρχαν άνθρωποι μέσα σε αυτό. 
Άκουγε ένα ροχαλητό και κάπου-κάπου μερικούς...
''εξαερισμούς'' .
Τότε προβληματίστηκε και στριφογύριζε γύρω-γύρω, ενώ παράλληλα έξυνε το κεφάλι του προσπαθώντας να καταλάβει τι γινόταν. Ξανακοίταξε προσεκτικά και είδε μια γυναίκα που κοιμότανε.Δεν μπορεί σκέφτεται, θα υπάρχει και άντρας εδώ.  
Ξαφνικά πίσω από το φράχτη άκουσε κάτι σαν κάποιος να τανιότανε προκειμένου να κάνει την ανάγκη του. Πλησίασε προσεκτικά και προσπαθούσε να δει τα χαρακτηριστικά αυτού του ανθρώπου. Όταν είδε τη φάτσα του έβγαλε ένα μεγάλο επιφώνημα.Ο Σώρρας-ο Σώρρας φώναξε. Τότε ο   άνδρας πίσω από το φράχτη σηκώθηκε θυμωμένος και σηκώνοντας όπως-όπως τα παντελόνια του, ήλθε κοντά στο βοσκό και του λέει: Τι συμβαίνει νεαρέ;;; Είσαι ο Σώρρας ρωτάει ο μικρός;;; Ναι του λέει. Τι πρόβλημα έχεις;;; Ρωτάει ο Σώρρας. Να ξέρεις , του λέει , σε ψάχνει η Αστυνομία. Το ξέρω του λέει και γι' αυτό κρύβομαι.  Σε παρακαλώ να μη με μαρτυρήσεις γιατί θα έχεις άσχημες συνέπειες. Ξέρεις του λέει υπήρξα και Μασίστας και δέρνω άσχημα!!! Όχι - όχι του λέει αφεντικό δεν θα σε μαρτυρήσω.  
Τότε ο Σώρρας αστράφτει μερικά χαστούκια στο πρόσωπο του μικρού. Αυτά του λέει είναι για προειδοποίηση.
Τότε ο νεαρός βοσκός πετάγεται τρομαγμένος από τον ύπνο του ιδρωμένος και φανερά τρομαγμένος και φώναζε βοήθεια!!!
Η μητέρα του που τον άκουσε από την κουζίνα, έτρεξε κοντά του και αντιλαμβανόμενη τι είχε συμβεί, του λέει:Έλα όνειρο ήταν και πάει πέρασε. Όπως πέρασε και σε όσους είχαν πιστέψει ότι ο Σώρρας θα τους πληρώσει τα χρέη!!!     
Εν Βαλύρα Ιθώμης τη: 01/04/2017
Χρόνια πολλά αδέλφια και του χρόνου να είμαστε καλά.
Μακάρι να βγει ένας άλλος Σώρρας ο οποίος θα έχει πράγματι παράδες για να μας  σώσει από τα σαγόνια των τοκογλύφων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: