Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Ιθώμη:1,5 εκατ. ευρώ για την Αρχαία Μεσσήνη, ανακοίνωσε ο Αλ. Χαρίτσης!

1,5 εκατ. ευρώ για την Αρχαία Μεσσήνη, ανακοίνωσε ο Αλ. Χαρίτσης
Πίστωση 1.500.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για έργα στην Αρχαία Μεσσήνη ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, που επισκέφθηκε χθες Παρασκευή τον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο, στον οποίον και ξεναγήθηκε από τον επικεφαλής των ανασκαφών, αρχαιολόγο καθηγητή Πέτρο Θέμελη.
Η πίστωση αυτή, όπως γνωστοποίησε ο συμπατριώτης μας υπουργός, αφορά έργα ηλεκτροφωτισμού και περίφραξης του αρχαιολογικού χώρου, τη διαμόρφωση των συνολικής έκτασης 11 στρεμμάτων χώρων στάθμευσης, όπως επίσης την κατασκευή στεγάστρου στο χώρο του σταδίου της αρχαίας πόλης.

Παράλληλα, ο Αλ. Χαρίτσης δήλωσε ότι θα συνδράμει τον δήμο -τόσο ως προς τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις όσο και οικονομικά- στην κατασκευή του κτηρίου της κεντρικής αγοράς Μεσσήνης, το οποίο προγραμματίζεται να ανεγερθεί στην έδρα του δήμου, σε δημοτικό χώρο.
Τον Αλ. Χαρίτση -τον οποίο συνόδευαν η βουλευτής Γιώτα Κοζομπόλη και τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Σταμάτης Μπεχράκης και Νίκος Πατσαρίνος- τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης, με τους αντιδημάρχους Κώστα Γεωργακόπουλο, Χρήστο Καρύδη, Νίκο Ξαρχάκο και Γεωργία Παναγοπούλου.
Ο δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του δήμου, αλλά και του ίδιου προσωπικά, για τη μέχρι συνδρομή του Αλ. Χαρίτση στα σχετικά αιτήματα που έχουν υποβληθεί.
Γράφτηκε από τον  

Δεν υπάρχουν σχόλια: