Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Βαλύρα:(+) Αυτοί που φεύγουν...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΝΘΗΣταυρούλα χ/α Βασιλείου Τσιάμη, 93 ετών
Έφυγε σήμερα το βράδυ από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών η συμπατριώτισσα μας Σταυρούλα χ/α Βασιλείου Τσάμη. Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 02:00 μ.μ από τον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Αθανασίου Βαλύρας. 
Ο Θεός να την αναπαύσει και να είναι ελαφρύ το χώμα του Άι Γιώργη που θα την σκεπάσει. Στους οικείους της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τους ευχόμαστε να είναι καλά να την θυμόνται και να περάσουν τα χρόνια της.
Η εκλιπούσα ήταν παντρεμένη με τον Βασίλειο Τσιάμη , κρεοπώλη στο επάγγελμα, που απεβίωσε το Πάσχα του 1995 , και απέκτησαν πέντε παιδιά: Την Ελένη, την Αγγελική, την Ευσταθία(Έστα), τον Δημήτρη και τον Γιώργο.
-Τον 15αύγουστο του 1959 με είχε βαπτίσει με τον αείμνηστο σύζυγό της στην Ιερά Μονή Βουλκάνου και σε κάθε ευκαιρία μου έδειχναν την αγάπη τους και  τη στοργή τους, ενώ πάντα μου έδιναν τις συμβουλές τους για  να πορεύομαι στη ζωή ως σωστός άνθρωπος . 
-Ήταν ένας άκακος άνθρωπος, γλυκός και καλοσυνάτος και όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για αυτήν.
Πολυαγαπημένη μου νονά, την δύσκολη αυτή ώρα του στερνού αντίο, σε φιλώ ευλαβικά και σου εύχομαι καλό ταξείδι  για την επουράνιο  Βασιλεία. Και εσένα και τον νονό μου θα σας θυμάμαι πάντα όσο θα ζω σε αυτόν τον κόσμο. Αιωνία σας η μνήμη.

Με βαθιά συγκίνηση και πόνο ψυχής, ο βαφτισιμιός σας,
Γιάννης Ερρίκου Λινάρδος 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: