Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Παγοδρόμιο θα στήσει και φέτος τα Χριστούγεννα στην πλατεία της Μεσσήνης ο δήμος

Παγοδρόμιο και φέτος στη Μεσσήνη 
Ακόμα δεν έχει τίποτα επίσημα ανακοινωθεί από τη δημοτική αρχή, αλλά την Τετάρτη στις 11.30 το πρωί, το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης συνεδρίασε εκτάκτως για να εγκρίνει τα έξοδα λειτουργίας του. 
Η σχετική απόφαση, η οποία πάρθηκε ομόφωνα, έχει αναρτηθεί στη "Διαύγεια" - ενώ στην Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε την ίδια μέρα, για την λειτουργία του παγοδρομίου εγκρίθηκε το ποσό των 25.000 ευρώ.
 
Την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής ψήφισε ομόφωνα και το Δημοτικό Συμβούλιο. Εν τω μεταξύ με άλλη απόφασή της, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τις τεχνικές προδιαγραφές, απ' όπου προκύπτει ότι το παγοδρόμιο θα πιάνει τον ίδιο χώρο με πέρυσι· δηλαδή θα είναι 200 τ.μ. ενώ η διαφοροποίηση για φέτος θα είναι ότι η είσοδος θα στοιχίζει 2 ευρώ για μισή ώρα (σ.σ. σύμφωνα πάντα με την απόφαση στη "Διαύγεια"). 

Θυμίζουμε ότι πέρυσι το εισιτήριο ήτανε συμβολικό, και συγκεκριμένα 1 ευρώ και τα έσοδα πήγανε για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Πάντως, στην περσινή συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον απολογισμό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, έπεσε γκρίνια γιατί τα έξοδα ξέφυγαν από το αρχικό ποσό των 24.600 ευρώ που είχε προϋπολογιστεί - καθώς, σύμφωνα με την μείζονα μειοψηφία, το ποσό διπλασιάστηκε από τα έξοδα πετρελαίου για τη γεννήτρια του παγοδρομίου και τα φωτιστικά.

Ν.Κ. / eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια: