Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Στο ψυγείο τυλιγμένες στη χαρτοπετσέτα φύλαγε τις δόσεις χασίς ένας 65χρονος-''Καμπάνα'' 12 χρόνια φυλάκιση!!!

Μεσσηνία: Στο ψυγείο μέσα σε χαρτοπετσέτα φύλαγε το χασίς
Στο ψυγείο τυλιγμένες στη χαρτοπετσέτα φύλαγε τις δόσεις χασίς ένας 65χρονος Έλληνας στο Ριζόμυλο, ο οποίος χθες καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 12 χρόνια κάθειρξη, ως υπότροπος.
Η 58χρονη Βουλγάρα αρραβωνιαστικιά του αθωώθηκε. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, μετά από έρευνα στο σπίτι του όπου οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας βρήκανε 417,9 γραμ. χασίς και 7 δενδρύλλια.
Οι αστυνομικοί δεν πήγανε τυχαία να ψάξουν το σπίτι, είχαν πληροφορίες ότι ο συγκεκριμένος έχει "πελάτες" που αγοράζουν χασίς από αυτόν. Αλλωστε πριν 5 χρόνια είχε ξανά ανακατευτεί με ναρκωτικά, έτσι η καταγγελία που έγινε στο πρόσωπό του φάνηκε να είναι αξιόπιστη. Ετσι λοιπόν, οι άνδρες της Δίωξης πήγαν στο σπίτι του ζευγαριού στο Ριζόμυλο για έρευνα και μέσα στο ψυγείο βρήκαν 6 ποσότητες χασίς τυλιγμένες σε χαρτοπετσέτες, συνολικού βάρους 46,9 γραμμαρίων, και μια νάιλον σακούλα 371 γραμμαρίων κρυμμένη πίσω από το ντεπόζιτο με το λάδι. 

Στον κήπο, ο κατηγορούμενος καλλιεργούσε σε γλάστρες 7 δενδρύλλια χασίς, ύψους από 1 έως 10 εκατοστά. Τις γλάστρες τις είχε κρυμμένες πίσω από κάτι ξύλα και σύνεργα για το λιομάζωμα, γι' αυτό και η αρραβωνιαστικιά του υποστήριξε ότι δεν τις είχε δει - ενώ για το χασίς στο ψυγείο ισχυρίστηκε πως τον ρώτησε και εκείνος της είπε να μην ασχολείται με αυτά. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επίσης μια ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα, καθώς και ένα μαύρο μπλοκ με ιδιόχειρες σημειώσεις όπου υπήρχαν ονόματα, τηλέφωνα και χρηματικά ποσά. 

Ο ίδιος στην απολογία του δεν ρωτήθηκε για το... πελατολόγιο που του βρήκανε οι αστυνομικοί, αλλά για τη ζυγαριά υποστήριξε ότι του χρησίμευε για να ζυγίζει το γάλα από τις γίδες του και να πήζει το τυρί. Αυτές ήταν και οι πρώτες του κουβέντες, πως κατέχει 25 γίδες και πήζει τυρί για να το πουλά. Οσο για το χασίς στο ψυγείο, το δικαιολόγησε λέγοντας ότι το είχε τυλιγμένο στην χαρτοπετσέτα για καθημερινή χρήση. Εφευγε όπως ισχυρίστηκε το πρωί για το χτήμα και έπαιρνε μαζί του μια δόση, που τον έβγαζε για 2 - 3 τσιγάρα.

Γράφτηκε από την  

Δεν υπάρχουν σχόλια: