Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Τραγωδία στο Πολυλίμνιο-Νεκρή μια 23χρονη από πτώση βράχων!!! (Βίντεο)

Μία 23χρονη νεκρή και μία τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός της κατολίσθησης βράχων, που έγινε περίπου στις 14:00 το μεσημέρι στην περιοχή του Πολυλιμνίου του Δήμου Μεσσήνης. 
Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονταν και άλλα άτομα, όταν ξαφνικά ξεκίνησε μια πολύ δυνατή βροχή που έπεφτε σε πολλά σημεία της Μεσσηνίας. 
Οι δύο κοπέλες τραυματίστηκαν από την πτώση των βράχων, την ώρα που έκαναν πεζοπορία στην περιοχή.
 
Το σημείο όπου συνέβη το περιστατικό χρειάστηκε να εκκενωθεί για να ξεκινήσει η επιχείρηση διάσωσης , η οποία έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες από την Πυροσβεστική. 
Η 23χρονη νεκρή καταγόταν από την Πάτρα και ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, καθώς δέχθηκε στο κεφάλι ένα κομμάτι βράχου στο μέγεθος περίπου ενός τσιμεντόλιθου. Η πτώση του εκτιμάτε ότι προήλθε από ύψος περίπου 60 μέτρων!!! 
Η δεύτερη κοπέλα διακομίστηκε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και είναι εκτός κινδύνου. Η παρέα την οποία αποτελούσαν οι δύο κοπέλες και οι συνοδοί τους, βρίσκονταν για διακοπές στην ευρύτερη περιοχή και σήμερα επισκέφθηκαν για να θαυμάσουν το Πολυλίμνιο και να κάνουν πεζοπορία.
Όμως ο χάρος παραμόνευε μόλις πέρασαν τη δεύτερη λίμνη.Απαρηγόρητος ο σύντροφος της άτυχης 23χρονης σπάραζε κυριολεκτικά, μη μπορώντας  να συνειδητοποιήσει το τραγικό συμβάν.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ.Γ.Τσώνης, ο α/Δήμαρχος Ιθώμης κ.Κ.Γεωργακόπουλος κ.ά.

 ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: