Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Τραγικό:Ο Χάρος συνεχίζει να παίρνει άσπλαχνα νέους ανθρώπους από τη Βαλύρα-Ως πότε Θεέ μου;;;

Νεκρός ο 53χρονος 
Ηλίας Νικ. Φωτεινός
Πριν προλάβει να γίνει η κηδεία του 55χρονου Βαλυραίου Χρήστου Π. Μπουρολιά, στο Ηράκλειο της Κρήτης, μια νέα τραγωδία διαδραματίστηκε σήμερα και ο θλιβερός ήχος της καμπάνας σκόρπισε την θλίψη, τον θρήνο και τον οδυρμό  στη Βαλύρα, για μια ακόμα φορά, μέσα σε ένα 24ωρο!!! 
Ήταν η ώρα 18:30 όταν ο 53χρονος συμπατριώτης μας Ηλίας Νικ. Φωτεινός, άφηνε την τελευταία του πνοή από ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής.  Η κηδεία του θα γίνει...
αύριο 2 Απριλίου 2016 και ώρα 17:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στη Μεσσήνη, όπου διέμενε με την σύζυγό του. Η ταφή του θα γίνει κατ' επιθυμία της συζύγου του Βάσως Βαλαβάνη στο κοιμητήριο της Μεσσήνης. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. 
Το τραγικό αυτό σήριαλ να φεύγουν νέοι άνθρωποι στην Βαλύρα, κρατάει από το 1983 και δεν λέει να σταματήσει. Σαστισμένοι   όλοι στην Βαλύρα παραμένουν άναυδοι και προσεύχονται το φαινόμενο αυτό επιτέλους να λάβει τέλος. Να μην ξαναθρηνήσουμε νέους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: