Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Νίκη ανόδου για τον Αστέρα Βαλύρας-Επικράτησε επί του ΠΑΟΚ με 1-0

Μορφή του αγώνα ο Patrick Καίσαρης, παίκτης  και προπονητής της ομάδα μας!!!
Ένας εκρηκτικός Αστέρας επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Ασπροχώματος του ΠΑΟΚ με 1-0. 
Η ομάδα του Ptrick Καίσαρη, παίκτη  και προπονητή της ομάδα μας , που έβαλε και το γκολ της μεγάλης αυτής νίκης λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη να πάρει πάση θυσία τη νίκη που την προβιβάζει στη δεύτερη  κατηγορία. 
Ο Αστέρας από την αρχή ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού και έπαιζε μονότερμα την ομάδα του ΠΑΟΚ. Έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ και θα μπορούσε από την αρχή να έχει καθαρίσει το ματς. Οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί δύο και μοναδικές ευκαιρίες που δεν καρποφόρησαν. Βέβαια την ομάδα μας δεν...
την ήθελε και η τύχη αφού θα μπορούσε να κάνει σκορ θριάμβου. Έτσι κατέληξε να πάρει τη νίκη στα τελευταία πέντε λεπτά με το αγχωτικό 1-0. Την κόκκινη κάρτα πήρε ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κ. Γεωργακόπουλος(Skoko) για διαμαρτυρία στο διαιτητή. Ο ρέφερι του αγώνα απέβαλε και ένα παίκτη του ΠΑΟΚ για σκληρό παίξιμο. Ακόμα την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο Θοδωρής Π. Γιαννόπουλος, ενώ είχε αντικατασταθεί, γιατί δημιούργησε σκηνικό με την επόπτη στην άκρη του γηπέδου. Αυτό στάθηκε αφορμή για επεισόδια στο τέλος του αγώνα, αλλά ευτυχώς δεν έλαβαν μεγάλη έκταση, χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων.
Τελικά ο Αστέρας τερμάτισε δεύτερος στη βαθμολογία, με πρώτη την ομάδα της Εύας, όπου ανεβαίνουν και οι δύο στην δεύτερη  κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος Μεσσηνίας.
Η εφημερίδα μας συγχαίρει όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας.Τον προπονητή , τους παίκτες, την διοίκηση και τους φιλάθλους, που συμπαραστάθηκαν στη εφετινή πορεία της ομάδας μας.   









Δεν υπάρχουν σχόλια: