Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Άτυχος ο Αστέρας Βαλύρας έχασε από την Εύα με 1-2

Άτυχος ο Αστέρας Βαλύρας σήμερα έχασε από την Εύα με 1-2 στο γήπεδο της Ανδρούσας. Αν και η ομάδα μας προηγήθηκε πολύ γρήγορα με πέναλτι μόλις στο 2'' λεπτό που εκτέλεσε ο Κώστας Γιαννόπουλος και ενώ όλα πήγαιναν καλά, ήρθε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας και δεχθήκαμε την ισοφάριση. 
Είχε προηγηθεί ένα πέναλτι σε βάρος του Αστέρα το οποίο όμως έπιασε ο τερματοφύλακας μας. Το δεύτερο γκολ της Εύας ήταν δώρο του τερματοφύλακα μας, καθώς του γλίστρησε   η μπάλα από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα μας.

Στη συνέχεια ήρθε η αποθέωση της ατυχίας για τον ιστορικό Αστέρα, καθώς δύο σουτ από τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας μας Κώστα Γιαννόπουλο και Κώστα Σιάγκρη, μέσα από την μικρή περιοχή των αντιπάλων μας, πέρασαν ξυστά από το δεξί δοκάρι του Πανευαϊκού. 
Το περασμένο Σάββατο ο Αστέρας είχε νικήσει με 1-0 τα Λέϊκα στο γήπεδο της Βαλύρας και ποντάριζε πολύ στο σημερινό παιχνίδι προκειμένου να πλησιάσει τον Πανευαϊκό στην πρώτη θέση, ο οποίος με το σημερινό τρίποντο έχει 28 βαθμούς και τον Αστέρα να παραμένει μόνος δεύτερος με 21 βαθμούς.
Στην Β! κατηγορία ανεβαίνουν δύο ομάδες και ο Αστέρας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ένας από τους δύο.
Απομένουν ουσιαστικά δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Α.Ο Βέργας, καθώς η Θύελλα Παραλίας η οποία έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.Ίδωμεν...





Δεν υπάρχουν σχόλια: