Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Ερμής Καλαμάτας-Αστέρας Βαλύρας 0-1:Με Πάτρικ Καίσαρη απέδρασαν με "τρίποντο" οι κιτρινόμαυροι της Ιθώμης...!!!


ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: www.sportstonoto.gr 

Σημαντική, βαθμολογικής σημασίας νίκη και με εκτελεστή τον Πάτρικ Καίααρη (ΦΩΤΟ) πέτυχε ο Αστέρας Βαλύρας με σκορ 0-1, επί του Ερμή Καλαμάτας στη μεσημβρινή συνάντηση της Κυριακής 13/12 που διεξήχθη στο γήπεδο του Ανατολικού Κέντρου Στρατοπέδου"Παν. Μπαχράμης"! 
Με το σημερινό "τρίποντο" ο Αστέρας ρεφάρισε και την αναπάντεχη ήττα της περασμένης αγωνιστικής, που γνώρισε μέσα στο" μαρακανά του κάμπου" Βαλύρας από τον ΠΑΟΚ Καλαμάτας και βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τους άλλους δυο διεκδικητές της ανόδου Πανευαϊκό του "μάγου" Τάκη Οικονόμου και Ερμή Καλαμάτας του Αργύρη Λιάπα, παρότι οι κιτρινόμαυροι της Ιθώμης (ΦΩΤΟ-ΚΑΤΩ) ξεκίνησαν με -2 βαθμούς τη φετινή σεζόν 2015-16. 

ΣΚΟΡΕΡ Ο ΠΑΤΡΙΚ ΚΑΙΣΑΡΗΣ: Από κει και πέρα, το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Πάτρικ Καίσαρης, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει επιφορτιστεί σε διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή. Επίσης, λόγω της συγκομιδής του ελαιοκάρπου, οι του Αστέρα αναγκάσθηκαν να αγωνιστούν στη Καλαμάτα, χωρίς αρκετά από τα βασικά τους στελέχη και με αρκετούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή τους, οι οποίοι μαζί με τους έμπειρους συμπαίκτες τους, συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε ο Αστέρας να αποδράσει μέσα από το "κλουβί" του γηπέδου του Στρατοπέδου με το τρίποντο και να βρεθούν σε τροχιά ανόδου.
Διαιτησία: Εύκολο έργο είχε ο έμπειρος καλαματιανός ρέφερι Βασίλης Σακκάς με συνεργάτες τις Φωτεινή Χέλη και Σταυρούλα Μπότη
ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Αργύρης Λιάππας): Γεωργουλάκος, Σταματέλος (46΄Μαλαπάνης), Τσιάμης, Αργυράκης, Ι. Γιαλικάρης (46΄ΙΙ. Γιαλικάρης), Κακαλέτρης (65΄Ξυνός), Μαργέλης, Μπίζος, Γεωργιόπουλος, Πετρόπουλος και Μπραβίλι.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Πάτρικ Καίσαρης): Χριστόπουλος, Δημήτρης Π. Βίγκος (70΄Θόδωρος Γιαννόπουλος), Ιωάννης Ανδρινόπουλος, Βασίλης Μπουρίκας, Ηλίας Μπουρίκας, Βασίλης Μαρινόπουλος, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Χρυσοβαλάντης Μπουρίκας, Χρήστος Καίσαρης, Ντάιμον Μανιάτης και Γιώργος Θεοδωρακόπουλος 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2016: Επίσης, ο βετεράνος άσος και νυν πρόεδρος του Αστέρα Βαλύρας Σταύρος Η. Μακρής ,με τους συνεργάτες του στη διοίκηση, απευθύνει θερμή έκκληση σε όλους όσοι από τους επαγγελματίες της Βαλύρας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ιθώμης, την Μεσσήνη και την Καλαμάτα, να στηρίξουν οικονομικά τον ιστορικό σύλλογο, με μια κάρτα τους, ώστε να διαφημιστούν στο νέο ημερολόγιο που θα εκδώσει τις προσεχείς μέρες ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ, ενώ και οι ενδιαφερόμενοι χορηγοί να απευθύνονται στο οικονομικό διευθυντή του Αστέρα Βασίλη Φ. Μπακόπουλο τηλ κιν. 6934325278 ή στον αντιπρόεδρο Γιώργο Μπουρόλια  τηλ. 2724071048. 
Από κει και πέρα, ο ιστορικός σύλλογος θα εκπληρώσει στο ακέραιο το νέο χρόνο, όλες τις οικονομικές του υποχρεώσεις της σεζόν σε αθλητικό υλικό, βελτίωση των αθλητικών του εγκαταστάσεων και τα υπόλοιπα λειτουργικά΄έξοδα διαιτησία, γιατροί, οδοιπορικά κ.α, καθώς η επίσημη πολιτεία ΓΓΑ, ΕΠΟ, Περιφέρια και ο δήμος Μεσσήνης (σ.σ. παρά τις επίμονες προσπάθειες του νυν Ιθωμίτη αντιδημάρχου Κώστα Γεωργακόπουλου και της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας Γεωργίας Δημητρακοπούλου) έχουν ξεχάσει παντελώς τα ερασιτεχνικά σωματεία, μεταξύ των οποίων και τον Αστέρα Βαλύρας, καθώς το ταμείο εξακολουθεί να είναι μείον ένεκα και της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τα περισσότερα νοικοκυριά της Ιθώμης. 
Αντίθετα, χάρις στην υπέρμετρη αγάπη που τρέφουν οι εκάστοτε διοικούντες, που έχουν υπηρετήσει την ομάδα και εξακολουθούν να την στηρίζουν όπως  οι παλαίμαχοι παίκτες, καθώς και οι πολυάριθμοι κιτρινόμαυροι φίλοι τους, ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές του παίζουν αφιλοκερδώς για τη φανέλα και μόνο, τον στηρίζουν ανελλιπώς από το 1951 έως τις μέρες μας πριν το κατώφλι του 2016. 
Επίσης, αυτό το απέδειξαν με τη μαζική προσέλευσή τους στην μεγαλειώδη εκδήλωση στο κατάμεστο  "Kafe ΕΠΑΥΛΙΣ" στις 17 Νοεμβρίου 2015 με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 64χρόνων απο τη ίδρυση του το 1951, όπου τίμησε τη γιορτή με τη παρουσίας της  για τελευταία φορά και η αδικοχαμένη από αμέλεια των εφημέρευεόντων γιατρών του Νοσοκομείου Καλαμάτας σύμφωνα μe δήλωση του πατέρα της η 29χρονη Ντίνα Φωτεινού κόρη του επί σειρά προέδρου του Αστέρα Βαλύρας και νυν γενιkού γραμματέα Γιώργου Φωτεινού.
 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ
Τέλος, ο Γιώργος Φωτεινός σε δηλώσεις του στο sportonoto.gr εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, σε όλους όσοι από τους συγγενείς και φίλους του, κύρια από την αθλητική οικογένεια της Μεσσηνίας, συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά του στο βαρύ πένθος, για τον πρόωρο χαμό της αγαπημένης τους κόρης Κωσταντίνας, ο οποίος επισημαίνει ότι έφυγε από αμέλεια των ιατρών που εφημέρευαν στα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου Καλαμάτας, δεν προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έδωσαν εξιτήριο στο παιδί του, που υπέφερε από φρικτούς πόνους στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τη επόμενη μέρα να υποστεί εγκεφαλικό ανεύρυσμα, που την κράτησε σε κώμα για δυο εβδομάδες στην Εντατική Μονάδα του Τζάνειου Νοσοκομείο Πειραιά, αλλά ήταν πλέον αργά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: