Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Συγκίνηση, κοσμοσυρροή, άρτια οργάνωση στα 64 χρόνια του ιστορικού Αστέρα Βαλύρας! (photos)

ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 
This is VALIRA!!! 
Τα 64 (!) χρόνια του γιόρτασε με πολύ συγκίνηση, μεγαλοπρέπεια και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε κάθε γωνιά της αίθουσας, ο ιστορικός και λαοφιλής Αστέρας Βαλύρας την Τρίτη 17/11/ 2015 το βράδυ στο ΚΑΦΕ  «Έπαυλης», στην κεντρική πλατεία της Βαλύρας στην Ιθώμη Μεσσηνίας! 



Κατά την διάρκεια της ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉΣ αυτής βραδιάς, που εμπνεύστηκε, παρουσίασε και συντόνισε με τον δικό του ΜΟΝΑΔΙΚΟ τρόπο, ο αθλητικογράφος Χρ. Παπ., βραβεύτηκαν ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, πρώην Δήμαρχος Ιθώμης και νυν αντιδήμαρχος του Δήμου Μεσσήνης Κώστας Δημ. Γεωργακόπουλος, ο μεγάλος, ιστορικός πρόεδρος της ομάδας που ανέβηκε στη Δ’ Εθνική Γιάννης Αν. Μπουρίκας (από τον Κώστα Κλάδη) και ο χορηγός του συλλόγου και παλιός μεγάλος άσσος του Παμίσου  Μεσσήνης, Αλέκος Βλαχάκης (από τον Σωτήρη Γεωργούντζο).
 
«Το παρών» στην όμορφη αυτή ποδοσφαιρική, βαλυραίικη βραδιά – βραδιά χωρίς πολιτικούς, παρακαλώ - έδωσαν επίσης ο πρώην παράγοντας του Παμίσου Μεσσήνης Παναγιώτης Γιαννίτσας, ο Κώστας Κλάδης (παλιός προπονητής και του Αστέρα Βαλύρας, στην Δ’ Εθνική κατηγορία), ο κόουτς του Αστέρα Αρφαρών Στάθης Βανικιώτης, ο εξαιρετικός προπονητής τερματοφυλάκων της Μαύρης Θύελλας Δημήτρης Χαντζής, πρώην πρόεδροι του τοπικού Αστέρα, παίκτες, παράγοντες και φίλοι του μεγάλου, ιστορικού και λαοφιλούς αυτού συλλόγου της Μεσσηνίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: