Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 1951-2015-16!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ! 

Όλοι οι νυν κιτρινόμαυροι παίκτες μας, οι διοικούντες, ο νέος πρόεδρος Στηβ Η. Μακρής, ο τεχνικός Πάτρικ Κ., Καίσαρης και οι φανατικοί φίλοι του ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο ματς πρωταθλήματος της Κυριακής με τον γειτονικό φίλο Πανευαϊκό στις 11:00 στο Δημοτικό μας ΓΉΠΕΔΟ "μαρακανά του κάμπου Βαλύρας, έχει προγραμματιστεί δείπνο ΦΙΛΙΑΣ με την ευγενική χορηγία του ΑΛΕΞ ΒΛΑΧΑΚΗ ανήμερα την 17η Νοεμβρίου 2015 στο No1 "CAFE ΕΠΑΥΛΙΣ" της Μεσογείου και ώρα 8.30 το βράδυ.



ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΤΟΥΝ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑΚΑ ΚΑΜΠΟΥ ΒΑΛΥΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΕΧ ΒΛΑΧΑΚΗΣ! 


Φωτογραφία του Xristos Papageorgiou.
Επίσης, στην κιτρινόμαυρη γιορτή την 17η Νοεμβρίου 2015 όπως προαναφέραμε στο No1 "CAFE ΕΠΑΥΛΙΣ" της Μεσογείου και ώρα 8.30 το βράδυ, θα παραστούν και θα τιμηθούν δυο (2) πρόσωπα για τη προσφορά τους στον ΑΣΤΕΡΑ ΙΘΩΜΗΣ 1. ο νυν φίλαθλος-αντιδήμαρχος Κώστας Δημ. Γεωργακόπουλος (σ.σ. ο άνθρωπος που στηρίζει (σ.σ όπως και δεκάδες άλλοι όπως ο ιστορικός και επίτιμος πρόεδρός μα ς  Γιάννης Αν Μπουρίκας) διαχρονικά-οικονομικά την ομάδα μας και παράλληλα ο κ. Γεργακόπουλος αναμόρφωσε το Δημοτικό γήπεδο "μαρακανά κάμπου" Βαλύρας! 
2. Και ο νέος χορηγός ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΗ) και για μια 20ετία και πλέον παίκτης του Παμίσου αλλά και φαν του Αστέρα Βαλύρας ΑΛΕΞ ΒΛΑΧΑΚΗΣ!!! 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ/ ΙΘΩΜΗΣ/ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: