Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Αστέρας Βαλύρας: Δυο γκολ ο Κωστής Γιαννόπουλος 0-2 τον Ίκαρο μέσα στη Καλαμάτα! Δείπνο Αλέκου Βλαχάκη...

Με σκόρερ τον  "Μπέγκαμ" της Ιθώμης Κωστή Γιαννόπουλο (ΦΩΤΟ), και τους κιτρινόμαυρους συμπαίκτες του, οδήγησαν τον ιστορικό Αστέρα Βαλύρας, παρουσία 150 φιλάθλων στην πλειοψηφία τους οπαδοί των "κιτρινόμαυρων" της Ιθώμης, στο 0-2 επί του Ικάρου Καλαμάτας μέσα στο γήπεδό του! 
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Απο κει και πέρα, όπως προαναφέραμε τρίποντο με σκορ 0-2 πέτυχε σήμερα το βράδυ 04/11 ο Αστέρας Βαλύρας επί του Ίκαρου Καλαμάτας μέσα στο γήπεδο του Ανατολικού Κέντρου "Παν. Μπαχράμης" και ρεφάρισε τον 'άτυχο αγώνα της πρεμιέρας με τον Ερμή Καλαμάτας του Αργύρη Λιάπα.
Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι της Ιθώμης μετά από σωρεία ευκαιριών κόλλησαν στο άχαρο 2-2 μέσα στο γήπεδο "χαλί" του "μαρακανά του κάμπου Βαλύρας" (σ.σ. που διατηρείται σε άριστη κατάσταση χάρις στη νυχθημερόν φροντίδα των υπευθύνων του Δήμου Μεσσήνης, του νυν δραστήριου αντιδημάρχου Κώστα Δ. Γεωργακόπουλου (σ.σ. των δυο αρχηγών της ομάδας Γιώργου Γεωργακόπουλου και Πατρίκ Καίσαρη σ.σ ο τελευταίος έχει επιφορτιστεί τη φετινή σεζόν και σε διπλό ρόλο- παίκτη προπονητή, του διοικητικού παράγοντα και επί σειρά ετών του ιστορικού συλλόγου όπως προαναφέραμε  Κώστα Γ. Γεωργακόπουλου και των στενών συνεργατών του στη διοίκηση του Αστέρα Βαλύρας   Σταύρου Ηλ.  Μακρή, Γιώργου Ν. Φωτεινού, Δημήτρη Φιλόπουλου, Βασίλη Φ. Μπακόπουλου, Τάκη Α. Θεοδωρόπουλου των επιχειρηματιών αντιπροέδρων Ιωσήφ Π. Δημητρακόπουλου και Τζώρτζ Ν. Μπουρόλια καθώς και δεκάδων εξωδιοικητικών όπως οι Τάκης Βίγκος, Ηλίας Αρ. Μακρής, Γιάννης Κλειώτης, Ξενοφών Καρτερολιώτης, αδελφοί Λιοντήρης Ελέκτρικ, Παναγιώτης Περιβολάρης, Γιώργος Αν .Μακρής, Σταύρος Δ.Μακρής, Θωμάς Π. Στρατής, Ευάγγελος Θ. Μπουρόλιας, Νίκος και Έλενα Σουλαντίκα, οι αδελφοι Στηβ-Τεό-Γιάννης Ελ. Λιναρδος, Ηλίας Φωτόπουλος, Θανάσης Βασιλόπουλος, Τάκης Ι. Καρύδης, Χρήστος Θ. Παπαδόπουλος, Αθανάσιος Δ. Λύρας, Θανάσης Δημόπουλος, Σταύρος Ιωάννου. Θανάσης Τσιλίκας. Κώστας Χριστόπουλος, Τεό Λάγιος, Αφοι Μαρινόπουλοι ΚΑΦΕ ΕΠΑΥΛΙΣ, Τάκης Β.Οικονόμου, Σπύρος Στασινόπουλος, Γιώργος Καπερώνης, Γιώργος Λάγιος, Δημήτρης Λαντζούνης, Σάκης Ιωαννου, Γιώργος Μουρούσιας, Κώστας Πανούσης , Στέλιος Η.Μακρής,  Μπλέκ Λαμπρόπουλος, Βασίλης Μανιάτης, Θανάσης  Β. Φειδάς, Νίκος Μπάκας, Μάκης  ΠΡΟΠΟ Γκομέσης, Ντίνος Καίσαρης, Αντιγόνη Καίασρη, Κώστας Α. Μακρής, Νίκος Μπάκας Αφοί ΤΑΧΙ Μπατάλια, Δημήτρης Α. Δημητρακόπουλος, Θανάσης Μπόβης, και δεκάδες άλλοι που ξεχνάω τώρα, στηρίζουν κύρια οικονομικά την άλλοτε κραταιά ομάδα της  Ιθώμης να σταθεί στα πόδια της, λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και στα δικά της παιδιά κύρια από τη Βαλύρα και την ευρύτερη περιοχή της Ιθώμης , χωρίς ακριβοπληρωμένους  λεγεωνάριους που θα κάνουν μια χρονιά την αρπαχτή.... και θα  φεύγουν! Εξάλλου χαρακτηριστικά  ο σύλλογος του Αστέρα Βαλύρας /Ιθώμης  για να σταθεί με αξιώσεις πριν δυο δεκαετίες και πλέον στη Δ΄Εθνική ξόδεψαν οι διοικούντες οι τότε επαγγελματίες και οι φανατικοί οπαδοί τους το αστρονομικό για την εποχή εκείνηποσό των  18.000.0000 δρχ!!!!.
ΓΕΥΜΑ ΑΛΕΚΟΥ ΒΛΑΧΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: Ο Νησιώτης φίλαθλος-επιχειρηματίας "Κατεψυγμένων και Τυροκομικών Προϊόντων" στη ΜΕΣΣΗΝΗ που στηρίζει οικονομικά εδώ και μια δεκαετία τις περισσότερες ομάδες της Μεσσήνης και της γύρω περιοχής ειδοποίησε τηλεφωνικά τον αντιπρόεδρο του ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ Ιωσήφ Δημητρακόπουλο να ενημερώσει όλους τους ποδοσφαιριστές ότι τις προσεχείς ημέρες για τη χθεσινή τους νίκη στη Καλαμάτα επί του Ικάρου με σκορ 0-2 θα παραθέσει γεύμα-γνωριμίας ως; νέος χορηγός του ιστορικού συλλόγου της ΙΘώμης που τρέφει μεγάλη συμπάθεια από τα παιδικά του χρόνια, αλλά και αργότερα που έπαιζε για μια 20ετία  και πλέον στο Πάμισο Μεσσήνης! 
ΣΚΟΡΕΡ: Το 0-1 επετεύχθη μετά από εύστοχο κτύπημα πέναλτι που κτύπησε ο Κωστής Γιαννόπουλος και κέρδισε ο φορμαρισμένος Γιώργος Γεωργακόπουλος με τη συμπλήρωση του α΄ημίωρου και το τελικό 0-2 σημείωσε ξανά ο Γιαννόπουλος στο 74!  
Εύκολο έργο είχε το διαιτητικό τρίο Μπασιλάρης, Χ. Λίγγρη ΚΑΙ α. Παπαιωάννου.
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τενέντες, Πουλακίδας, Καναβός, Αναστασίου, Μαυροειδής, Σινόπουλος, Σαμπαζιώτης, Γιαννακόπουλος, Δημητρακόπουλος, Γαλίτης, Θεοδωρακόπουλος,(σ.σ. και οι  Μητσέας, Βλαχάκης)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Χριστόπουλος, Σ. Βασιλόπολος, Β. Καυκούλας, Κ. Σιάγκρης, Η. Μπουρίκας, Ανδριανόπουλος, Γ, Γεωργακόπυλος, Β. Μαρινόουλος, Θ. Τσάμης,Κ.  Γιαννόπουλος και Γ. Θεοδωρακόπουλος (σ.σ έπαιξαν και οι Χ.  Καίσιαρης κα σ. Μπαλτάς)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 
Α.Ο. ΛΑΙΪΚΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: ΓΗΠ. ΔΗΜ. ΚΤΕΛ "Γ. ΛΟΥΚΑΡΕΑΣ" Κυριακή 08/11/15 10:00
Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ- Α.Ο. ΒΕΡΓΑΣ: ΓΗΠ. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ
Σάββατο07/11/1515:00
Α.Ο. ΠΑΝΕΥΑΪΚΟΣ - ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΙΚΑΡΟΣ: ΓΗΠ.
 ΑΝΔΡΟΥΣΗΣΚυριακή08/11/1511:00
ΑΟ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: ΓΗΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ "ΠΑΝ. ΜΠΑΧΡΑΜΗΣ Κυριακή 08/11/15 11:00



Δεν υπάρχουν σχόλια: