Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Β' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Αστέρας-Πράσινα Πουλιά Καλαμάτας 1-4. ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΨΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑ ΚΑΜΠΟΥ ΒΑΛΥΡΑΣ!!!!!!!!!!

Με αρκετές ελλείψεις οι "κιτρινόμαυροι" της Ιθώμης, γνώρισαν οδυνηρή ήττα στη Σαββατιάτικη αναμέτρηση, αλλά είναι θέμα χρόνου να ακολουθήσει και η αγωνιστική ανάκαμψη των κιτρίνων, με την επιστροφή των Χρήστου Μαρινόπουλου, Κωστή Γιαννόπουλου εξέτισε τη ποινή του,  Δημήτρη Χριστόπουλου είχε στρατιωτικές υποχρεώσεις στη Λήμνο, Ντάιμον Μανιάτης εργασιακό πρόβλημα με τη ΔΕΗ Μεγαλόπολης και Μήτσος Γούλιας ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας που του έχει συστήσει ο καλαματιανός χειρουργός-ορθοπεδικός Γιάννης Στεφανούρης.





ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ: Επίσης τη συνάντηση παρακολούθησε και ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος μέσος Πέτρος Καραδήμας του Παμίσου απο το γειτονικό Βουρνάζι που θα ενταχθεί στον Αστέρα Βαλύρας την μετεγγραφική περίοδο του Ιανουρίου 2014!
ΣΥΓΓΩΜΗ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.: Επίσης, οι διοικούντες τον Αστέρα ζητούν συγγνώμη απο τους ένθερμους οπαδούς της ομάδας για τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά ευελπιστούν με τον Πατρίκ Καίσαρη εαν οι παίκτες τους αγωνίζονται στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β΄Μεσσηνίας όπως τον αγώνα της πρεμιέρας με την ισχυρή Θύελλα Μερόπης 1-1 είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΨΗ ΤΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑ ΚΑΜΠΟΥ ΒΑΛΥΡΑΣ: Επίσης, το μεσημέρι του Σαββάτου 18/10/2014  η "σιδηρά κυρία" και νέα πρόεδρος της Κοινότητας Βαλύρας Γεωργία Δημητρακόπουλου, με το μέλος του συμβουλίου Στηβ Μακρή,  παρουσία του Κωστάρα Γεωργακόπουλου  (σ.σ. πρώην δημάρχου Ιθώμης και νεοεκλεγέντα Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Μεσσήνης με το συνδυασμό του Γιώργου Τσώνη, δεσμεύθηκαν ότι το προσεχές διάστημα θα δρομολογήσουν τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο "μαρακανά κάμπου" Βαλύρας, ώστε να αρχίζει σιγά-σιγά να αλλαξει ΟΨΗ!!!.
1. κοπή-κλάδεμα των δέντρων στη βόρεια πλευρά του γηπέδου.
2. ηλεκτροφωτισμός-τοποθέτηση 12 προβολείς και ανάλογους μικρούς σιδερένιους πυλώνες περιμετρικά, ώστε να οι αγροτιστές-παίκτες την χειμερινή σεζόν στο λιομάζωμα να προπονούνται μετά τις 7μ.μ.
3. διευθέτηση των υδάτων απο τα βρόχινα νερά περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου με έξοδο και κατεύθυνση τον Άγιο Φλώρο.
4. Ελαιοχρωματισμός του περιβάλοντα χώρου, μαντρότοιχου Βόρεια και Δυτική πλευρά.
5. Τοποθέτηση λυόμενης κερκίδας 300 ατόμων στη νότια πλευρά του γηπέδου σε συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης, το δήμαρχο Στάθη Αναστασόπουλο τους αντιδημάρχους κ.κ. Ηλιόπουλο και Γαλιάτσο, καθώς και τη διοίκηση της ομάδας αλλά και παραγόντων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: