Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Τραυματίσθηκε σε τροχαίο η Σοφία Μπούτση σύζυγος του Νίκου Καρύδη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Περαστικά στη σύζυγο του Νίκου Καρύδη Σοφία Μπούτση. Σοβαρά τραυματισμένη σε τροχαίο ατύχημα, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα το πρωί 2/09/2014  στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, η Σοφία Μπούτση από τη Μεσσήνη, σύζυγος του πρώην κιτρινόμαυρου άσου του Αστέρα Βαλύρας Νίκου Καρύδη. 
Η άτυχη οδηγός, με κατεύθυνση από τη Μεσσήνη στη Βαλύρα, στο ύψος των μαρμαράδικων πριν την Εύα, το ΙΧ αυτοκίνητό της από άγνωστη αιτία και λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, παρέκκλινε  από την πορεία του κτύπησε με σφοδρότητα σε μουριά με όλα τα άσχημα επακόλουθα. Η διοίκηση του Αστέρα Βαλύρας εκφράζει στην οικογένεια του Νίκου Καρύδη τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στη σύζυγό του Σοφία.
Περαστικά στη σύζυγο του Νίκου Καρύδη Σοφία Μπούτση! Σοβαρά τραυματισμένη σε τροχαίο ατύχημα, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα το πρωί 2/09/2014 στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, η Σοφία Μπούτση από τη Μεσσήνη, σύζυγος του πρώην κιτρινόμαυρου άσου του Αστέρα Βαλύρας Νίκου Καρύδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια διατηρεί στη Βαλύρα Γεωπονικό κατάστημα.
Η άτυχη οδηγός, με κατεύθυνση από τη Μεσσήνη στη...
Βαλύρα, στο ύψος των μαρμαράδικων πριν την Εύα, το ΙΧ αυτοκίνητό της από άγνωστη αιτία και λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, παρέκκλινε από την πορεία του κτύπησε με σφοδρότητα σε μουριά με όλα τα άσχημα επακόλουθα. 
Η διεύθυνση της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας και διοίκηση του Αστέρα Βαλύρας εκφράζει στην οικογένεια του Νίκου Καρύδη τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στη σύζυγό του Σοφία.
Χρ. Παπ

Δεν υπάρχουν σχόλια: