Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ BAΛΥΡΑΣ 3-2 ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!


Χαμόγελα στο μαρακανά του κάμπου!
Φωτο-ρεπορτάζ: Χρ. ΠΑΠ
Ο Αστέρας Βαλύρας, με νέο τεχνικό στο πάγκο τον νεαρό και πολά υποσχόμενο Πάτρικ Καίσαρη (σ.σ. αντικατέστησε πρόσφατα τον Μιλτιάδη Μαυροειδή που αποχώρησε σε διπλό ρόλο παίκτη-προπονητή) "καθάρισε" στην έδρα του την άλλοτε κραταιά Δόξα Καλαμάτας με σκορ 3-2, αλλά ολοκλήρωσε τον αγώνα με "9"παίκτες καθώς αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη κάρτα από τον άριστο ρέφερι Κουτσαναστάση (σ.σ. δίκαια) οι Ντάιμον Μανιάτης και Δημήτρης Στρατής).
Αστέρας-Δόξα Καλαμάατς 3-2 πριν τη σέντρα...


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Όσον αφορά την διακύμανση του σκορ, στο 32ο λεπτό ο Γιώργος Γεωργακόπουλος με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-0, στο 41ο ο αρχηγός του Τζόνι Καρύδης (σ.σ. έπιασε τα 14 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα) με εύστοχο κτύπημα πέναλτι το 2-0 και στο 66ο λεπτό νεαρός Μελιγαλαίος μέσος Γιώργος Μπινίσκος με ατομική προσπάθεια το 3-0.
Στη συνέχεια, η καλαματιανή ομάδα, εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και στο 76ο λεπτό ο 15χρονος Δούσης μείωσε σε 3-1 και στο 78ο λεπτό ο Παναγιωτόπουλος το 3-2.
Διαιτησία Άριστή ήταν η διατησία: Κουτσαναστάσης-Αντωνόπουλος-Ηλιόπουλος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: ΔΗΜ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΟΔ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΤΑΙΜΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΓΟΥΛΙΑΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜ. ΣΙΑΓΚΡΗΣ, ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΗΣ, Γ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Ι. ΚΑΡΥΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ (Κρέπης, Μπινίσκος).


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Ο φακός του www. sportstonoto.gr απαθανάτισε στο γήπεδο «μαρακανά κάμπου» Βαλύρας, τον πρόεδρο Τάκη Καρύδη, το μεγάλο «αφεντικό» του Αστέρα Βαλύρας, πριν το νικηφόρο αγώνα με την Δόξα Καλαμάτς 3-2 με τον έμπειρο αρφαραίο πορτιέρο Ματθαίο-Λίβα, όπου ανανέωσαν τη συνεργασία τους και για τη νέα αγωνιστική περίοδο!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑ ΚΑΜΠΟΥ ΒΑΛΥΡΑΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 1951-2014!!!!!!!!!!!!!!!
Μια ζωή Αστέρας Βαλύρας Στηβ Λινάρδος-Γιώργος Ντουραμάκος!
Δημοτικό Γήπεδο "ΜΑΡΑΚΑΝΑ ΚΑΜΠΟΥ ΒΑΛΥΡΑΣ" 2014!!!!!!!
Ο ιστορικός πρόεδρος του Αστέρα Βαλύρας Κωστάρας Γεωργακόπουλος, στην φωτό με το γιό του Γιώργο που πέτυχε το 1ο τέρμα
Κωστής Γιαννόπουλος, Σταύρος Μακρής και ο νυν φίλαθλος-δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης Νικος Καρτερολιώτης!!!!!
Άμεσα πρέπει να γίνει λίφτινγκ στο μαρακανά κάμπου Βαλύρας. Εκλογές έρχονται ρε παιδιά η ΒΑΛΥΡΑ των 1000 ψυχών...είναι μόνο να βγάζει δήμαρχο την 2η Κυριακή!!!!!!!!!!!!!
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 2014!!!!!!!!!!!!!!
Η άλλοτε κραταιά Δόξα Καλαμάτας ηττήθηκε απο τον Αστέρα Βαλύρας με 3-2!
Το διαιτητικό τριο με τους αρχηγούς των ομάδων
ο στρατευμένος Γιώργος Γεωργακόουλος πέτυχε το 1ο γκολ του Αστέρα Βαλύρας
Δημοτικό Γήπεδο "μαρακανά κάμπου" Βαλύρας!!!!!!!
Οι αυριανές ελπίδες του Αστέρα Βαλύρας!!!

Ο Πάτρικ Καίσαρης ΦΩΤΟ ο νέος τεχνικός του Αστέρα Βαλύρας χρειάζεται την θερμή συμπαράσταση των ποδοσφαιριστών και όλων όσοι από τους φιλάθλους αγαπούν πραγματικά την ιστορική μας ομάδα.

Οι προπονητές της κερκίδας… ας καθίσουν καλύτερα στα καφενεία, να παίζουν καμιά πρέφα και κάποια παιχτρόνια εάν δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους, όταν η ομάδας τους κερδίζει μάλιστα με 3-0 να κρεμάσουν τα παπούτσια τους και ας βοηθήσουν εάν το θελήσουν διοικητικά. Μπουχτίσαμε δεκαετίες τώρα… ΕΛΕΟΣ δίνουμε και τροφή στους αντι… ποδοσφαιρόφιλοyς  και κάποιους κουλτουριάρηδες των καφενείων...να σχολιάζουν δυσμενώς την λαοφιλή μας ομάδα που έχει ζωή και δράση δεκαετιών απο το 1951 έψς και σήμερα 2014!!!!!!!!!!! Χρ. ΠΑΠ
ΑΣΤΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Α΄ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: