Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Β΄ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ-Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 3-4...

"Φωνάζουν" οι κιτρινόμαυροι της Ιθώμης για πέναλτι φάντασμα του καλαματιανού ρέφερι Τάκη Σερεμέτη… 
Φωτο-ρεπορτάζ: χρ. ΠΑΠ
Βροχή από γκολ, είχαμε στην αναμέτρηση του Αστέρα με τον Α.Ο. Ασπρόχωμα, όπου το συγκρότημα του Δημήτρη Ηλιόπουλου επικράτησε στο γήπεδο «μαρακανά κάμπου» Βαλύρας επί του άτυχου Αστέρα με 3-4. Όσον αφορά, τους σκόρερ χατ-τρικ για την καλαματιανή ομάδα πέτυχε ο Φίλιος 15, 43΄ και, 66΄με πέναλτι (σ.σ. διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι κιτρινόμαυροι της Ιθώμης προς τον καλαματιανό ρέφερι Τάκη Σερεμέτη που εφεύρε ο ίδιος και δεν θα έδινε ούτε ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων Δ. Ηλιόπουλος που παρακολουθούσε το παιχνίδι) και ένα ο Τσίρμπας με φάουλ, ενώ για τον Αστέρα τα τέρματα πέτυχαν ο μόνιμος εκτελεστής Τζόνι Καρύδης δυο και ένα ο 15χρονος Μελιγαλαίος μέσος Γιώργος Μπινίσκος.

Προσθήκη λεζάντας


Ο καλαματιανός διαιτητής όπως προαναφέραμε κ. Σερεμέτης ΦΩΤΟ ελέγχεται για τη φάση του πέναλτι που μόνο ό ίδιος είδε σωστοί οι συνεργάτες του Δ. Ταβουλαρέας και Ν. Τσίρμπας.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Μιλτιάδης Μαυροειδής): Ματθαίος, Β. Μπουρίκας, Μπάρδης (35λ.τ. Γούλιας), Ραπτέας, Μαρκόπουλος, Δ. Μανιάτης, Βασιλόπουλος, Γεωργομήτρος (46΄Γεωργακόπουλος), Μπινίσκος, Ι. Καρύδης και Δ. Σιάγκρης (87΄Κρέπης.

Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ (Πέτρος Χιώτης):Καντερές, Καραχάλιος, Ζαφειρόπουλος, Βεργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Τσίρμπας (65΄Ορφανός), Θεοδωρόπουλος (Παναγιωτόπουλος, Δημητρίου, Φίλιος, Κ. Ηλιόπουλος και Π. Ηλιόπουλος (Φουρναράκος).

ΣΤΟΛΗ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 
ΔΗΜΗΤΡΗ (Blek) ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ!!!


Οι «κιτρινόμαυροι» του Αστέρα Βαλύρας, στον αγώνα με τον διεκδικητή του πρωταθλήματος Α.Ο. Ασπρόχωμα, αγωνίσθηκαν με νέα εμφάνιση (ΦΩΤΟ), την οποία δώρισε ο ελληνοκαναδός επιχειρηματίας και παλιός βετεράνος άσος του συλλόγου των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης Δημήτρης (Blek) Λαμπρόπουλος , τον οποίο ο πρόεδρος Τάκης Καρύδης με τους συνεργάτες του στο διοικητικό συμβούλιο και τους ποδοσφαιριστές, τον ευχαριστούν θερμά και, εύχονται το παράδειγμά του να μιμηθούν και άλλοι Βαλυραίου ομογενείς του εξωτερικού.
  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΛΥΡΑΣ
Τις προσεχείς ημέρες το Δ.Σ. του Αστέρα 
Βαλύρας θα δώσει στην δημοσιότητα και 
τον Αριθμό Λογαριασμού της Τράπεζας 
και στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, που θα μπορούν οι απανταχού φίλοι της ιστορικής ομάδας να συνδράμουν οικονομικά, καθώς ο σύλλογός μας δεν έχει κανένα οικονομικό πόρο, παρά μόνο τα μέλη και τους φίλους που τον κρατούν ζωντανό απο το 1951 έως και σήμερα Νοέμβριος του 2013!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: