Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ο Αστέρας Βαλύρας με χατ τρικ του Τζόνι Kαρύδη 3-2 τον ισχυρό Α.Σ. Μάνεσι!

Νίκησαν στο 90+ Θουρία-Αβία 2-1 & Αστέρας-Μάνεσι 3-2! Το βράδυ Ηρα-Κεραυνός 1-2 και ξύλο στη κερκίδα, αποτελέσματα 1ου Ομίλου…

Φωτό: www.sportstonoto.gr 

Ρεπορταζ Χρ. ΠΑΠ 

Ο πρωτοπόρος, του 1ου ομίλου της Β΄Μεσσηνίας Πανθουριακός, πέτυχε σήμερα το «4x3» με νέο «θύμα» την Α.Ε. Αβίας 2-1, στη Βαλύρα (ΦΩΤΟ sportstonoto.gr) ο Αστέρας με χατ-τρικ του Γιάννη Καρύδη "καθάρισε" στο μαρακανά του κάμπου τον Α.Σ. Μάνεσι στο 90+ με 3-2, ενώ το βράδυ Ηρακλής Καλαμάτας-Κεραυνός 1-2 και ξύλο στην κερκίδα...
Ο ΠΑΝΘΟΥΡΙΚΟΣ ΣΤΟ 90+ 2-1 ΤΗΝ Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Γεωργαντά στο 90ο λεπτό, που αμφισβήτησαν έντονα οι Μανιάτες, οι επίδοξοι πρωταθλητές του Πανθουριακού, επικράτησαν στο δημοτικό γήπεδο της Σπερχογείας επί της Α.Ε. Αβίας με σκορ 2-1, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 0-1 με τη συμπλήρωση του πρώτου 15λεπτου και, ισοφάρισε στο 35ο λεπτό ο Παπαδημητρίου για το συγκρότημα του Κώστα Καρλάφτη, που δεν ικανοποίησε τους οπαδούς του.


ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗ ΜΕ 4-2: Η άλλοτε κραταιά Δόξα Καλαμάτας, γνώρησε οδυνηρή ήττα στη Μικρομάνη απο το δυναμικό συγκρότημα του τοπικού Αστέρα με  4-2, ενώ όσον αφορά τον χορό των τερμάτων που "σφύριξε" ο Ηλίας Νικολόπουλος, στο 23ο ο Μπούρας-Σουλιμάς το 1-0 για τους γηπεδούχους, στο 35ο ο Δημόπουλος για την καλαματιανή ομάδα το 1-1, στο 51΄ο Κακκαβάς το 1-2, στο 80ο λεπτό ο Καννάς με αυτογκό το 2-1, στο 82ο λεπτό ο Γιώργος Σκαρπαλέζος το 3-2 και, ο Μπαρούνης στο 87ο λεπτό σφράγισε την μεγαλειώδη νίκη για τον Αστέρα Μικρομάνης με το τελικό 4-2,  απέναντι σε μια καλαματιανή ομάδα η οποία επι σειρά ετών αγωνιζόταν στη "μεγάλη" τοπική κατηγορία!
5ΣΦΑΙΡΟ...ΤΟ ΓΑΡΔΙΚΙ 5-0 ΤΟΝ ΑΡΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΤΟ αξιόλογο συγκρότημα του Παπαφλέσσα Άμφειας συνέτριψε εκτός έδρας τον Άρι Καλαμάτας με 5-0, ενώ τα τέρματα για το Γαρδίκι πέτυχαν οι Μπιτσάνης (2), Κορομηλάς (2) και Μπάλας (1).
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 
3-2 ΤΟΝ Α.Σ. ΜΑΝΕΣΙ:


  Ο Αστέρας Βαλύρας, με χατ-τρικ του αρχηγού του ΦΩΤΟ Γιάννη Καρύδη, στο 41ο στο 89ο με πέναλτι και, στο 90+ λύγισε σήμερα το απόγευμα στην έδρα του, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα την αντίσταση του μαχητικού συγκροτήματος του Α.Σ. Μάνεσι με σκορ3-2.

Από κει και πέρα, τα τέρματα των φιλοξενούμενων που άφησαν άριστες εντυπώσεις, πέτυχαν οι Πιτσιλής στο 62ο λεπτό έγραψε το 1-1 και στο 82΄με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο Θεοδωρακόπουλος που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι, ενώ ένας ένθερμος οπαδός τους εκσφενδόνισε στον επόπτη Γιάννη Γιαννέτσο ένα πλαστικό ποτήρι με καφεδάκι, αλλά με την άμεση επέμβαση του προέδρου τους Τάκη Καρύδη και των συνεργατών του, τα πνεύματα ηρέμησαν… Εύκολο έργο είχε ο έμεπιρος διαιτητής Σταύρος Λάμιας με τους συνεργάτες του Αναστάσια Τσουκάλη για Ι. Γιαννέτσο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Μιλτιάδης Μαυροειδής): Ματθαίος, Μπάρδης, Κ. Σιάγκρης (25΄λ.τ. Γούλιας), Μαρκόπουλος, Δημητρακόπουλος, Δ. Μανιάτης, Μπινίσκος, Γεωργομήτρος (60΄Κρέπης), Ι. Καρύδης, Ν.  Βασιλόπουλος και, Γεωργακόπουλος.
Α.Σ. ΜΑΝΕΣΙ (Νίκος Γιακουμής): Δικαίος, Λαμπρόπουλος, Γιαννακόπουλος (46΄ Γιαννόπουλος), Λαλάκος, Η. Τσίχλης, Γεωργακίλας (51΄Γιακουμής), Θεοδωρακόπουλος, Σωτηράκος, Μαυροειδής (46΄Πιτσιλής), Γιαννόπουλος και Αθανασόπουλος.
ΦΩΝΑΖΕΙ Ο Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ: Στο άσφαιρο 0-0 κόλλησ εο φιλόδοξος Α.Ο. Ασπροχώματος στην απογευματινή αναμέτρηση με το καλογυμνασμένο συγκρότημα του Ηρακλή Κυπαρισσίας, ενώ η καλαματιανή ομάδα φωνάζει για τη διαιτησία (σ.σ. 4η συνεχόμενη αγωνιστική) για ένα πέναλτι που δεν καταλόγισε στον 15χρονο Δημητρίου ο διαιτητής Δημήτρης Καραπιπέρης.
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΡΑ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ 1-2: Το βράδυ διεξήχθη το καλαματιανό ντέρμπι στο γήπεδο του Στρατοπέδου «Παν. Μπαχράμης» μεταξύ Ηρακλή-Κεραυνού 1-2 παρουσία και του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας Νίκου Κοσάρη.
Στα τελευταία λεπτά, είχαμε ένταση και νεύρα στην κερκίδα, ενώ έπεσαν και μερικές ψιλές απο κάποιους θερμόαιμους. Όσον αφορά το χορό των τερμάτων με γκολ απο τα αποδυτήρια ο Παντελόπουλος έγραψε το 0-1, στο 8ο λεπτό ο Νιάρχος σημείωσε το το 0-2 για το συγκρότημα του Τάσου Χαρίτου και στο 41ο ο Παπακωνστταντίνου μείωσε σε 1-2.
Επίσης, οι Ηρακλιδείς είχαν, δυο δοκάρια με τους Γκίζα στο 16΄και Στραβάκο στο 68ο λπετό, ενώ κόουτς των νικητών Τάσος Χαρίτος σε δηλώσεις του στο sportstonoto.gr υποστηρίζει ότι ο "άρχοντας" του αγώνα Κώστας Ψηλαπαναγιώτης έκλεισε τα μάτια σε ένα πέναλτι στο 54ο λεπτό σε ανατροπή του παίκτη του Γαλίτη.
Παράλληλα, τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στο 1ο όμιλο της Β΄ Μεσσηνίας, η βαθμολογία και οι αγώνες της προσεχούς αγωνιστικής  έχουν ως εξής:
4η αγωνιστική
Πανθουριακός-Α.Ε. Αβίας  2-1
Αστέρας Βαλύρας-Α.Ε. Μάνεσι 3-2
Α.Ο. Ασπρόχωμα-Α.Ε. Κυπ/σίας Ηρακλής 0-0
Ηρακλής Καλαμάτας-Κεραυνός 1-2 το βράδυ
Άρις Καλαμάτας-Παπαφλέσσας Άμφειας 0-5
Αστέρας Μικρομάνης-Δόξα Καλαμάτας 4-2
Ρεπό: Νέος Άρις
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ
1. Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 12
2. Α.Σ. ΜΑΝΕΣΙ  9    
3. Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 8       
4. ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ  8   
5. ΚΕΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 6        
6. ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ 5     
7. ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ 4     
8. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4       
9. Α.Ε ΑΒΙΑΣ 4         
10. ΑΕ ΚΥΠΑΡΙΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 3        
11. ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 1      
12. ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1 
13. ΑΠΣ ΑΡΙΣ 0        
14. ΝΙΚΗ ΠΛΑΤΗΣ-
Η ΠΡΟΣΕΧΗΣ  
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α.Ε. ΚΥΠΑΡΙΣ/ΗΡΑΚΛΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΓΗΠ. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ Σάββατο02/11/ 15:00                    
Α.Σ. ΜΑΝΕΣΙ - Α.Σ. ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: ΓΗΠ. ΜΑΝΕΣΙ Σάββατο 02/11/ 15:00
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΑΜΦΕΙΑΣ-ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: ΓΗΠ. ΑΜΦΕΙΑΣ Σάββατο 02/11/           18:00             
ΑΠΣ ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΑΣΤ. ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ : ΓΗΠ. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ Κυριακή3/11/ 15:00           
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ -ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΓΗΠ. ΚΑΜΠΟΥ Κυριακή 03/11/ 15:00
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: ΓΗΠ. "ΠΑΝ. ΜΠΑΧΡΑΜΗΣ Κυριακή 03/11/ 18:00
ΡΕΠΟ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: