Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ταλέντα φεύγουν αλλά ο ιστορικός αστέρας Βαλύρας παραμένει...

Asteras Valiras 1951-2013:  
Ρεπορτάζ Χρ. ΠΑΠ:  
Στην φωτό από δεξιά διακρίνονται τρεις από τους κιτρινόμαυρους άσους του Αστέρα Βαλύρας της Ιθώμης Κώστας Γιαννόπουλος μετεγγράφηκε στον Α.Σ. Ανδρούσης, δίπλα του ο Παντελής Στρατής στον φιλόδοξο Εθνικό Μελιγαλά του Αντώνη Μαυρέα και, ο Σιαμαραίος Γιώργος Αριστομενόπουλος υπέγραψε χθες αργά το βράδυ 2/09/13 στην ΠΑΕ Ζάκυνθος ομάδα Β΄ Εθνικής.
Και για τους τρεις παικταράδες, που παραχώρησε η ιστορική ομάδα της Ιθώμης, δεν πήρε ούτε ένα ευρώπουλο (!)

Κύριοι γι΄ αυτό, αυτή τη στιγμή ο Αστέρας έχει 30 παίκτες στο ρόστερ του και θα τους διπλασιάσει αρκεί ο φίλαθλος δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος να βελτιώσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου «μαρακανά κάμπου Βαλύρας, όπως έχει επισημάνει πολλάκις ο τ. δήμαρχος Ιθώμης Κωστάρας Γεωργακόπουλος και ο νέος πρόεδρος Τάκης Καρύδης: 
1. Λίφτινγκ στο περιβάλλοντα χώρο αποδυτήρια
2.Ηλεκτροφωτισμός
3. WC
4. Βοηθητικό γήπεδο
5. Λυόμενη κερκίδα στη νότια πλευρά, ώστε  να μη ξεροσταλιάζουν οι φίλαθλοι όρθιοι που παρακολουθούν τους αγώνες του Αστέρα Βαλύρας!!!!!!!!!!
Υ.Γ. Επίσης, καλωσορίζουμε στην αθλητική οικογένεια του Αστέρα τον επιχειρηματία-ξυλουργό Ηλία Φωτόπουλο και τον διοικητικό παράγοντα Θανάση Φειδά επί σειρά ετών προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας Λυκόβρυσης Κηφισίας Α΄Αθήνας, ο οποίος θα εγκατασταθεί μόνιμα στην γενέτειρά του και θα δραστηριοποιηθεί σύντομα στις ακαδημίες του Αστέρα Βαλύρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: