Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Αστέρας Βαλύρας: Έκλεισε «4», Μαυροειδή στο πάγκο, βλέπει Α2…

Ρεπορτάζ: Χρ. ΠΑΠ
Ο Μιλτιάδης Μαυροειδής, θα είναι ο νέος τεχνικός του Αστέρα Βαλύρας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2013-14, μετά την συνάντηση που είχε ο έμπειρος καλαματιανός κόουτς  με τον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης Τάκη Καρύδη και τους συνεργάτες του.
Από κει και πέρα, όσον αφορά το μετεγγραφικό πάρε-δώσε ο Κωστής Γιαννόπουλος δόθηκε «δανεικός» για ένα χρόνο στο γειτονικό Α.Σ Ανδρούσης, όπως επίσης και οι δυο αναπληρωματικοί τερματοφύλακες των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης.
Ο λόγος για τον 16χρονο και πολλά υποσχόμενο γκολκίπερ Βασίλη Θ. Μπουρίκα που υπέγραψε σήμερα 18/07 στον Ολυμπιακό Καλαμάτας του Ηλία Παπακωνσταντίνου, (σ.σ. τον είχε «τσεκάρει» ο νησιώτης τεχνικός των ερυθρόλευκων της Καλαμάτας Σπύρος Τσίκινης)  και ο 19χρονος πορτιέρο Σωτήρης Καρτερολιώτης στον γείτονα Αστέρα Αρφαρών.
Από κει και πέρα, με αστραπιαίες ενέργειες του μεγάλου «αφεντικού» του Αστέρα Βαλύρας Τάκη Καρύδη αποκτήθηκαν οι αδελφοί Στέλιος  και Γιάννης Ραπτέας από τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, οι οποίοι είχαν φορέσει με επιτυχία τη φανέλα του Αστέρα και την προηγούμενη σεζόν , ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος του Α.Σ. ΑΣνδρούσης  και ο Γιώργος Μαρκόπουλος των Αρφαρών.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η Α2…

Επίσης, ο αρχηγός του Αστέρα Γιάννης Καρύδης σε δηλώσεις του σήμερα 18/07 το μεσημέρι στα Μ.Μ.Ε της Καλαμάτας  επισήμανε μεταξύ άλλων ότι παρότι είχε πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες να αλλάξει φανέλα, προτίμησε να μείνει στους «κιτρινόμαυρους» της Ιθώμης και με τις μετεγγραφικές κινήσεις που ετοιμάζει η διοίκηση, εφόσον όλα τα παιδιά δουλέψουμε σκληρά να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη νέα κατηγορία της Α2 Μεσσηνίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: