Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

«ΣΟΚ» στο «μαρακανά του κάμπου» Βαλύρας!


Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΟΥΣΕ 3-0 ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΙ, 
ΚΑΙ ΣΤΟ 90ο ΕΧΑΣΕ 3-6… 
Ρεπορτάζ: Χρ. ΠΑΠ
O φακός του www. sportstonoto.gr απαθανάτισε τους παίκτες του Αστέρα στο "μαρακανά κάμπου" Βαλύρας, ενώ στην φωτό-αριστερά διακρίνονται ο πρόεδρός του Κωστάρας Γεωργακόπουλος και ο προπονητής Θωμάς Παν. Στρατή!
Σε «βατερλό» για τον ιστορικό Αστέρα της Ιθώμης εξελίχθηκε η αναμέτρηση του Σαββάτου 13/10 στην έδρα του, στο «μαρακανά κάμπου» Βαλύρας  με τον ΝΕΟ Άρι, καθώς βρέθηκε στην απογευματινή συνάντηση να προηγείται με 3-0, και το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Κυριακόπουλο, βρήκε τους Αρειανούς να κερδίζουν το «τρίποντο» με 3-6.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ…

Στο 3ο λεπτό του α΄ ημιχρόνου, σε κόρνερ του Bill FOTO Μαρινόπουλου, ο Χρήστος Βασιλόπουλος, που είχε προωθηθεί στη καρδιά της άμυνας του Άρι, με φοβερή κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Στο 32ο ο Τζόνι Καρύδης, (Foto) έγινε αποδέκτης της μπάλας σε σέντρα του Κωστή Γιαννόπουλου, και με ωραίο πλασέ μέσα από τη περιοχή σημείωσε το 2-0.
Στο 49ο λεπτό, και πάλι πρωταγωνιστής ο Κωστής Γιαννόπουλος, 
 ο οποίος με απευθείας κτύπημα φάουλ το 3-0, μέσα σε θερμά χειροκροτήματα των οπαδών του Αστέρα που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση.
Στη συνέχεια, ούτε ο ποιο απαιτητικός οπαδός του Αστέρα (σ.σ. όπως ο βετεράνος άσος των "κιτρινόμαυρων" της Ιθώμης Στέλιος Μακρής), που παρακολουθούσε τον αγώνα από την κερκίδα μαζί με τους πρώην συμπαίκτες την δεκαετία του ΄80 Στήβ Ελ. Λινάρδο και Γιώργο Παναγόπουλο, δεν μπορούσε να διανοηθεί ή να περάσει από τη σκέψη του, το τι θα επακολουθούσε σε ένα μισάωρο…
Συγκεκριμένα, και ο παράγοντας τύχη γύρισε την πλάτη στον ανανεωμένο Αστέρα, καθώς αποχώρησε σφαδάζοντας από το γήπεδο και ο Χρήστος Βασιλόπουλος λόγω  τραυματισμού (υπέστη σκληρό τάκλιν από το γκολκίπερ Τσούλο διάστρεμμα στη ποδοκνημική).
 Από κει και πέρα, τη φετινή σεζόν ο Αστέρας κατά 99% απαρτίζεται μόνο από βαλυραίους παίκτες, αφού λόγω της οικονομικής κρίσης οι παράγοντες που τον υπηρετούν αφιλοκερδώς, και κύρια ο πρόεδρός του Κωστάρας Γεωργακόπουλος με τους συνεργάτες του, έχουν ματώσει οικονομικά για να τον κρατούν ζωντανό, αλλά δεν τους περισσεύουν χρήματα, να πληρώνουν διάφορους λεγεωνάριους από τη Καλαμάτα, να κάνουν την αρπαχτή, και στο τέλος της σεζόν να φεύγουν, και η ομάδα να ξεκινάει πάλι από την αρχή.

Στο μεταξύ, στα μείον για τον Αστέρα ήταν η απουσία του στρατευμένου Παντελή Στρατή, του τραυματία Πατρίκ Καίσαρη και των νεαρών αξιόλογων μεσοαμυντικών Ηλία και Βασίλη Μπουρίκα του Μίμη, οι οποίοι δεν έδωσαν το παρών λόγω επαγγελματικών ασχολιών, αλλά  θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή, και όλοι οι παίκτες, να βοηθήσουν τον Αστέρα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, ώστε και αυτοί από την πλευρά τους να βάλουν ένα μικρό λιθαράκι στις επόμενες αγωνιστικές, για να διεκδικήσει η ομάδα με αξιώσεις την παραμονή στην
Β΄ Μεσσηνίας.
Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΜΑΤΩΝ…
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 52ο με τον έμπειρο Ιούλιο Σκαλιώτη σε 3-1, στο 53ο ο Κουρκουτάς (σ.σ. ο γνωστός καλαματιανός καταστηματάρχης στους πρόποδες της μαγευτικής Βέργας με την ταβέρνα και τα θαλασσινά) το 3-2, στο 60ο ο Κωστόπουλος το 3-3, ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αλλά απο εμφανή θέση οφσάιντ το 3-4, και στο 92ο και 93ο οι Σταυριανέας και Μαρκόπουλος το 3-6, μέσα σε θερμούς εναγκαλισμούς παικτών, διοικούντων, των εκδρομέων φιλάθλων του Άριος, και του προπονητή τους Σταύρου Γεωργιόπουλου, με τον αθόρυβο συνεργάτη του Σωτήρη Δημητρακόπουλο που βρέθηκε στο πάγκο.

ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ «ΜΑΧΗ» ΟΧΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ…

Ο Αστέρας (FOTO) θα πρέπει να ανασυνταχτεί σύντομα, στη συνέχεια οι παίκτες του να ξεχάσουν το συντομότερο την άτυχο αγώνα του Σαββάτου με τον ΝΕΟ Άρι, και να αυτοσυγκεντρωθούν εν όψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που θα δώσουν στο γήπεδο της Κυπαρισσίας την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 3.30 το απόγευμα κόντρα στον Ηρακλή Φιλιατρών, και να επιστρέψουν όπως προαναφέραμε όλοι όσοι από τους παίκτες απουσίαζαν για διάφορους λόγους.
Χρ. ΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: