Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-13: ΚΑΛΕΣΜΑ

Σύσκεψη παικτών-διοικούντων-φιλάθλων-επαγγελματιών 
την Κυριακή 26 Aυγούστου 2012 στην αίθουσα του
Πολιτιστικού Βαλύρας ο"Θάμυρις" 7 το βράδυ!!!
Ο πρόεδρος του Αστέρα Βαλύρας Κωστάρας Γεωργακόπουλος (σ.σ. στην φωτό με το περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη), οι συνεργάτες του, και οι ποδοσφαιριστές, καλούν τα μέλη, τους ένθερμους φίλους της κιτρινόμαυρης ομάδας, και τους επαγγελματίες, στη πρώτη συγκέντρωση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου 2012 στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Βαλύρας ο Θάμυρις, εν όψει του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Β΄ Μεσσηνίας, το οποίο θα ξεκινήσει το διήμερο 3-4 Οκτωβρίου 2012, με τον ιστορικό Αστέρα να φιλοξενεί στο «μαρακανά του κάμπου» Βαλύρας τον νεοφώτιστο Πανθουριακό.
Εν μέσω καύσωνα λοιπόν, η πρώτη των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης, αλλά εδώ και 61 χρόνια από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 1951 η ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα, παρά τα όποια προβλήματά της, τα ξεπερνάει πάντα, και αποτελεί μια όαση δροσιάς για την αθλητική οικογένεια όχι μόνο της Βαλύρας, αλλά και στην ευρύτερη  περιοχή της Ιθώμης.
Καλό θα είναι, φίλες/οι κλέψτε όλοι σας μια ώρα από το πολύτιμο χρόνο σας, παίκτες, φίλαθλοι, και διοικούντες, παλιοί και νέοι, και βρεθείτε στο κάλεσμά του, γιατί ο Αστέρας είναι ΙΔΕΑ και μας χρειάζεται όλους όσοι τον αγαπούν, για το παρών και το μέλλον του!!!
Αστέρας Βαλύρας Αύγουστος 1951: Η φωτό απο το ιστορικό αρχείο του αείμνηστου "κιτρινόμαυρου" ιδρυτή της Ανδρέα Τσώνη!
Ο Αστέρας Βαλύρας σε αναμνηστική ΦΩΤΌ στο δημοτικό γήπεδο Ανδρούσας
Γιάννης Καρύδης απο τους κορυφαίους αμυντικούς παίκτες του Αστέρα Βαλύρας τα τελευταία χρόνια!!!

Στην φωτο απο αριστερά: Τάκης Οικονόμου, Γιώργος Παναγόπουλος, Στέλιος Μακρής, και Ντάιμον Μανιάτης, έχουν τιμήσει και οι "4" τη φανέλα των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης...

Γιώργος Γεωργακόπουλος ξεκίνησε απο την παιδική ομάδα του Αστέρα Βαλύρας...

Στην φωτό Αστέρας Βαλύρας 1951 (σ.σ. στο μέσον με κουστούμι ο αείμνηστος αγροτιστής Ηλίας Μπουρίκας) απο το ιστορικό αρχείο του κιτρινόμαυρου ιδρυτή του συλλόγου μας Ανδρέα Τσώνη!!!

Βασίλης Μπουρίκας του Θεοδόση απο τις αυριανές ελπίδς του Αστέρα Βαλύρας στη θέση με το Νο 1

Στη φωτο αριστερά ο φίλαθλος Νίκος Μπουρόλιας με το δεκάρι του Αστέρα Κωστή Γιαννόπουλο

Γιώργος Κωστάρας

Ο φίλαθλος-επιχειρηματίας αρτοποιός Γιώργος Νικ. Μπουρόλιας ζήτησε για τον Αστέρα και τις ευχές του βαλυραίου "αγίου" Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιου Σπηλιώτη!!!

Ο ιστορικός πρόεδρος του Αστέρα Βαλύρας Γιάννης Αναστ. Μπουρίκας, με τον αείμνηστο αρχηγό της Μαύρης Θύελλας Τάσο Καλογερόπουλο, στα γραφεία του συλλόγο, δίνουν τα χέρια όταν ο Τάσος είχε πάρει μετεγγραφή απο τον Αθηναικό στην ομάδα του Αστέρα!!!

Γήπεδο Μαρακανά κάμπου Βαλύρας...


Οι παίκτες του Αστέρα Βαλύρας και όρθιοι: Ηλίας Ιωάννου, ο ιστορικός πρόεδρος Γιάννης Αναστ. Μπουρίκας, Άρης Σταθόπουλος, ο Λεζέος "κανονιέρης" Γιώργος Γιαννιάς, Σπύρος Τσίκινης νυν τεχνικός του Παμίσου και Λάκης Πανταζόπουλος!!!



Ο φίλαθλος-ιερέας πατήρ Ιωάννης Φωτεινός σε παλιότερο αγιασμό του Αστέρα Βαλύρας!!!
Γήπεδο Αστέρα Μαρακανά κάμπου Βαλύρας φωτό 2012
Απο το ιστορικό παιχνίδι του Αστέρα Βαλύρας στη Δ΄Εθνική με τον Ναυπακτιακό Αστέρα 0-0 στο "μαρακανά του κάμπου" Βαλύρας! Στην φωτό απο το αρχείο του Ιθωμίτη φωτο-ρεπόρτερ καθηγητή Θανάση Στ. Μπόβη διακρίνονται οι παίκτες μας: Σάκης Κερανούδης σε θερμό εναγκαλισμό με τον Τσολερίδη, και πίσω του οι Άρης Πετρίχος ο "βασιλιάς" του Μεσσηνιακού ποδοσφαίου, στο βάθος Γιάννης Κλειώτης αρχηγός με το Νοα 10 και Σπύρος Δημητρακόπουλος
Παλιές ευτυχισμένες μέρες για τον Αστέρα Βαλύρας στο αθλητικό κέντρο του τότε προέδρου Ζίφκοβ στο Pravets Βουλγαρίας!
Ο Patrik Καίσαρης έχει πετύχει το 1-2 μέσα στη Μικρομάνη επί του Αστέρα και δείχνει το σήμα της νίκης!
Κωστάρας-Θαν. Μπόβης στο μαρακανά του κάμπου, ρίχνουν τα σχέδια για την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου Βαλύρας...
O βετεράνος άσος του Αστέρα Βαλύρας 
Στηβ Λινάρδος με τον έφορο Μάριο Κλειώτη...
Ο διοικητικός παράγοντας του Αστέρα Βαλύρας και δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης Νίκος Καρτερολιώτης στηρίζει πάντα τον αθλητικό σύλλογο που αγωνίζεται και ο γιός του Σωτήρης...
"Χαράς ευαγγέλια", με γουρνοπούλα ψητή, ο Ρίμανις επί το έργον και δίπλα του ο γεωπόνος φίλαθλος επιχειρηματίας Ηλίας Αρ. Μακρής!
O πρόεδρος Ηλίας Ιωάννου κόβει τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΄96 στα γραφεία του Αστέρα Βαλύρας
Ο βετεράνος άσος Νίκος Καρύδης, γεωπόνος, έχει προσφέρει (φωτό) τα μέγιστα μαζί με το συνάδελφό του Ηλία Αρ. Μακρή στην τοποθέτηση και συντήρηση του φυσικού χλοοτάπητα του γηπέδου "μαρακανά κάμπου" Βαλύρας/ Ιθώμης/Μεσσήνης!!!
Στηβ Μακρής μια ζωή Αστέρας και τα μυαλά στα κάγκελα...
Τάκης Βασιλόπουλος ή Δάμωνας, ο παίκτης ίνδαλμα για τους βαλυραίους φιλάθλους με μεγάλη ιστορία σε Χαραυγιακό, Ασπρόπυργο, και τον ιστορικό Παναιγειάλειο, στη Β΄Εθνική!!!
Τάκης Μαντούκας και Μήτσος Δημητρακόπουλος στην φωτό-δεξιά ο μακροβιότερος σε συμμετοχές παίκτης στην ιστορία του Αστέρα Βαλύρας για 25 συναπτά χρόνια και πλέον!!!
Ο φίαλθλος-πατήρ Ιωάννης Φωτεινός με παίκτες του Αστέρα μετά απο νίκη στο Μάνεσι....
Γήπεδο μαρακανά κάμπου Βαλύρας!!!
Οι ένθερμοι οπαδοί του Αστέρα Βαλύρας αποτελούσαν πάντα τον 12ο παίκτη των κιτρίνων της Ιθώμης/Μεσσήνης...
Ντάιμον Μανιάτης θα αργήσει να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια...


Ο φακός του www.sportstonoto.gr απαθανάτισε την 11άδα του Αστέρα, στο ανακαινισμένο επί δημάρχου Ιθώμης Κωστάρα Γεωργακόπουλου γήπεδό του "μαρακανά κάμπου" Βαλύρας!!!




















1 σχόλιο:

ΧΡ.ΠΑΠ είπε...

Το σύνθημα που έχει γραφεί πολλάκις και είναι πάντα επίκαιρο:
Αστέρα ζούμε στην Α΄Εθνική να σε δούμε.
Ο Πλατανιάς/Χανίων ένα χωριό 800 κατοίκων μας δείχνει το δρόμο...