Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Βαλύρα:Δράσεις και ...αντιδράσεις για ...ψυχοθεραπεία!

Ενοχλήθηκαν κάποιοι από την δημοσίευση στο τέλος του link: http://thamyris81.blogspot.gr/2012/06/blog-post.html δύο φωτογραφιών του εκλεκτού συντάκτη μας, καθηγητή Βιολογίας, λαογράφου, ιστοριοδίφη και ερευνητή κ.Γιάννη Λύρα και εχθές το απόγευμα του τηλεφώνησαν ανωνύμως δύο φορές μέρα μεσημέρι για να κάνουν την ...ψυχοθεραπεία τους. 
Πρόκειται για δύο άτομα μια γυναίκα και ένα άνδρα(με παντελόνια;;;)  προφανώς ψυχικά διαταραγμένα που νομίζουν ότι πίσω από την μάσκα της ανωνυμίας(έχουν γνώση όμως οι φύλακες), μπορούν να ξερνάνε τα απωθημένα τους, τον κομπλεξισμό τους , την αδυναμία τους να τα βρουν με τον ευ ατόν τους  και ό,τι άλλο κρύβει η μαύρη και μίζερη ψυχής τους.
Φυσικά ο κ.Λύρας τους αντιμετώπισε με το γνωστό χιούμορ του, γεγονός που τους εξαγρίωσε γιατί προφανώς περίμεναν το αντίστροφο.

Γελάμε και εμείς με τέτοιες συμπεριφορές, αλλά ταυτόχρονα λυπούμαστε για την τραγική ψυχική κατάσταση αυτών των ατόμων και για το λόγο αυτό θα τους κάνουμε τη χάρη, προκειμένου να μην επιδεινωθεί η κατάστασή τους, και θα αφαιρέσουμε το πρόσωπο του κ.Λύρα από τις ''επίμαχες'' φωτογραφίες.
Γιατί αν τους κλείσουν σε κανένα ψυχιατρείο εμείς όλοι θα πληρώνουμε,σε εποχές κρίσης μάλιστα, την ''φιλοξενία'' τους σε τέτοια ιδρύματα καθώς επίσης και τα φάρμακά τους.
Περαστικά τους λοιπόν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: